klimokrates pisze:Wczoraj nie którzy deklarowali rysunek pokazujący spadki,
Kusus, Nowy123 czekam. Tylko nie jak zleci i wtedy wklejacie tylko przed spadkami. Co do dynamiki ruchu, 3 fala ma to do siebie, tak jak pisaliście, że ludzie widzą wzrosty i się podłączają, idzie też za tym duży wolumen. Przypominam, że jesteśmy już około 270 pipsów nad waszymi spadkami. Ja podejrzewam, że 3 będzie wydłużona i może zakończyć się wyżej. Gadanie o 1.0800 to serio DT mhmm. Spadająca gwiazda jest na wykresie ? Czy tak byś chciał
Kusus ? Rysunki, rysunki, fale, wsparcia i opory. Czekam

Nie wiem w czym masz problem stary.
Ja zawsze wrzucam swoje pozycje na świeżo chyba, że nie mogę bo akurat nie ma mnie przed komputerem.
Masz jakiś problem z analizą techniczną i szukasz na siłę dowodów u mnie żeby ją potwierdzić czy jak?
Nie jesteś pewien swoich założeń i czekasz aż Ci wkleje rysunek?
Jak to z Tobą jest i czemu tak w ogóle odwracasz kota ogonem? Nie jest przypadkiem tak, że ja jako jedyna z kilku osób na forum wrzucam swoje pozycje zaraz po wejściu nie czekając na ruch? Czemu przywołujesz mnie ciągle do tablicy?
Chcesz się czegoś nauczyć? Czegoś nie wiesz? To po prostu zapytaj....
Ogarnij się trochę bo nie dość, że zmieniasz rzeczywistość to jeszcze wychodzisz na amatora...
Wczoraj i dzisiaj jest na 2-dniowej delegacji i niestety nic nie wkleję. Miałem to zrobić wczoraj wieczorem ale była impreza firmowa i nie dałem rady....
Co do założeń to moje znasz. Jestem ostro za spadkami i póki co nie mam żadnych pozycji. Czekam aż się wypierdzą i jak będzie potiwerdzony syhnał S na H4 to się wbiję:
- spadek poniżej 1.1130
- odbicie od 1.1260
To mogą być takie sygnały. Jak rozpiszesz kreski to zobaczysz.