DayTrading: Środa 03.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2015, 00:00

Wzrost
15
43%
Bez zmian
5
14%
Spadek
15
43%

Liczba głosów: 35

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 03.06.2015

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Maksimus pisze:Coś dużo osob tak widzi... Tylko czy pary starczy?
Będzie wyżej niż się niejednemu wydaje. :)

-- Dodano: 03 cze 2015, 06:56 --
klimokrates pisze:Wczoraj nie którzy deklarowali rysunek pokazujący spadki, Kusus, Nowy123 czekam. Tylko nie jak zleci i wtedy wklejacie tylko przed spadkami. Co do dynamiki ruchu, 3 fala ma to do siebie, tak jak pisaliście, że ludzie widzą wzrosty i się podłączają, idzie też za tym duży wolumen. Przypominam, że jesteśmy już około 270 pipsów nad waszymi spadkami. Ja podejrzewam, że 3 będzie wydłużona i może zakończyć się wyżej. Gadanie o 1.0800 to serio DT mhmm. Spadająca gwiazda jest na wykresie ? Czy tak byś chciał Kusus ? Rysunki, rysunki, fale, wsparcia i opory. Czekam :564:
Fakt, obiecał i nie pokazał rysunku na spadki. :)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

i zrobią na edku mega klin zwyżkujący hehe :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
mr82
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mr82 »

shogomad pisze:Podsumowanie wczorajszych wydarzeń na edku....nasz bohater przechodzi metamorfoze !

http://www.grapheine.com/bombaytv/logo- ... 5c94d.html

Hehe dobre :lol: starą prawdę tu zawarłeś shogomad. Nie można polegać na forum bo SL puszczają, forum może tylko sugerować co możliwe rozwiązania i nawet bywalcy z największą ilością postów mylą się co do kierunków. Lepiej zaufać AT :564:
< Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni :D >

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

żeby edek poszedł wyżej to musi poradzić sobie z formacją pro-spadkową typu BAT :wink:

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

klimokrates pisze:Wczoraj nie którzy deklarowali rysunek pokazujący spadki, Kusus, Nowy123 czekam. Tylko nie jak zleci i wtedy wklejacie tylko przed spadkami. Co do dynamiki ruchu, 3 fala ma to do siebie, tak jak pisaliście, że ludzie widzą wzrosty i się podłączają, idzie też za tym duży wolumen. Przypominam, że jesteśmy już około 270 pipsów nad waszymi spadkami. Ja podejrzewam, że 3 będzie wydłużona i może zakończyć się wyżej. Gadanie o 1.0800 to serio DT mhmm. Spadająca gwiazda jest na wykresie ? Czy tak byś chciał Kusus ? Rysunki, rysunki, fale, wsparcia i opory. Czekam :564:
Proszę - wieszcze spadek - przed faktem a nie po :)...

Karnak od wczoraj to zaraz spazmów dostanie. Ustrzelił raz ruch spekuły i wyśmiewa wszystkich dookoła :wink:.
Wszyscy dobrze wiemy że to mogła być podbitka pod dzisiejszego draghiego.

Wystarczy że ten coś przebąknie w strone potwierdzenia tej ploty o przyspieszeniu QE i nawet 1.09 może być dziś w cenie.

Także dziś to jest loteria - bo wszystko zależy od 1 gościa.

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

MERLIN pisze:żeby edek poszedł wyżej to musi poradzić sobie z formacją pro-spadkową typu BAT :wink:
A kiedy wg Ciebie sobie poradzi ? jak pójdzie powyżej tego poziomu 100 ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Nie wiem w czym masz problem stary.
Ja zawsze wrzucam swoje pozycje na świeżo chyba, że nie mogę bo akurat nie ma mnie przed komputerem.

Masz jakiś problem z analizą techniczną i szukasz na siłę dowodów u mnie żeby ją potwierdzić czy jak?
Nie jesteś pewien swoich założeń i czekasz aż Ci wkleje rysunek?

Jak to z Tobą jest i czemu tak w ogóle odwracasz kota ogonem? Nie jest przypadkiem tak, że ja jako jedyna z kilku osób na forum wrzucam swoje pozycje zaraz po wejściu nie czekając na ruch? Czemu przywołujesz mnie ciągle do tablicy?
Chcesz się czegoś nauczyć? Czegoś nie wiesz? To po prostu zapytaj....

Ogarnij się trochę bo nie dość, że zmieniasz rzeczywistość to jeszcze wychodzisz na amatora...

Wczoraj i dzisiaj jest na 2-dniowej delegacji i niestety nic nie wkleję. Miałem to zrobić wczoraj wieczorem ale była impreza firmowa i nie dałem rady....

Co do założeń to moje znasz. Jestem ostro za spadkami i póki co nie mam żadnych pozycji. Czekam aż się wypierdzą i jak będzie potiwerdzony syhnał S na H4 to się wbiję:
- spadek poniżej 1.1130
- odbicie od 1.1260
To mogą być takie sygnały. Jak rozpiszesz kreski to zobaczysz.

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

Mpapiez pisze:
Proszę - wieszcze spadek - przed faktem a nie po :)...

Karnak od wczoraj to zaraz spazmów dostanie. Ustrzelił raz ruch spekuły i wyśmiewa wszystkich dookoła :wink:.
Wszyscy dobrze wiemy że to mogła być podbitka pod dzisiejszego draghiego.

Wystarczy że ten coś przebąknie w strone potwierdzenia tej ploty o przyspieszeniu QE i nawet 1.09 może być dziś w cenie.

Tak tylko co on może powiedzieć? To co jego kolega na kolacji :) To już jest wiadome....

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Mpapiez pisze: Proszę - wieszcze spadek - przed faktem a nie po :)...

...

Ok powiedzmy, że dobrze wyznaczyłeś opór, twoje czerwone kreski się nie przecięły, rozumiem, że jak się przetną to spadek. I pytanie ostatnie, skąd wiesz, że to już jest szczyt ? Bo jest wysoko ?

Piszesz, że dziś loteria i wszystko zależy od jednego gościa, zakładacie, że może coś powiedzieć, co poprowadzi nas na 1.1350 ? albo, że dziś tam będziemy ? Czy żelbeton syfit zbrojenie itd?
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 08:16 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
Ali
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ali »

o której draghi przemawia? 14.30?

Zablokowany