DayTrading: Środa 03.02.2016
Re: DayTrading: Środa 03.02.2016
HIGHEND nie gotuj się tak z EU w chwili obecnej w formacji Motyla na co trzeba uważać
Gold podobnie 
mam takie coś narysowane po mojemu EurUsd M30MERLIN pisze:HIGHEND nie gotuj się tak z EU w chwili obecnej w formacji Motyla na co trzeba uważać
żeby nie było, że ciągle rzucam miesięcznymi
ładnie tam widać jak F161 i F261 były oporami. To kolej na F423 jako opór
tyle, że nie gramy S czekając aż cena dojdzie do oporu, tylko lecim L z _aktualnym_ trendem.
No i pokrywa się z 1.125xxx jako target z pierwszego oporu na miesięcznym.
myślę, że 150 pips do zgarnięcia, ryzyko na korzyść L aktualnie. To tylko moje zdanie.
Nikogo nie krytykuję jeśli gra S, ani nie mówię co ma robić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2016, 23:08 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Obrażać to się mogą pokojówki...
Mnie wkurza takie ignoranctwo. Myślisz, że oni tego nie widzą, że jak nie zainterweniują słownie to w tydzień pogonią im edka na 1,15?
BlaBlaMario i wisi Ci co powie i Ty chcesz się bawić w ten biznes ??? Wystarczy, że jutro powie, że dalsze luzowanie w marcu niemal pewne i będziesz miał koniec korekty zanim się na dobre zacznie...
Po tylu latach zabawy powinieneś wiedzieć kto tu rządzi, ale nie lepiej krzyczeć euro power i cud fibo wskaźniki ala Dadas rysować a co tam Mario wisi Ci to co powie... bravo stary ręce składają się do braw.
Mnie wkurza takie ignoranctwo. Myślisz, że oni tego nie widzą, że jak nie zainterweniują słownie to w tydzień pogonią im edka na 1,15?
BlaBlaMario i wisi Ci co powie i Ty chcesz się bawić w ten biznes ??? Wystarczy, że jutro powie, że dalsze luzowanie w marcu niemal pewne i będziesz miał koniec korekty zanim się na dobre zacznie...
Po tylu latach zabawy powinieneś wiedzieć kto tu rządzi, ale nie lepiej krzyczeć euro power i cud fibo wskaźniki ala Dadas rysować a co tam Mario wisi Ci to co powie... bravo stary ręce składają się do braw.
aaa... bo napisałem, ze wisi mi co powie....MR. D pisze:Obrażać to się mogą pokojówki...
to nie tak - powie co ma do powiedzenia, a rynek zrobi swoje.
więc "wisi mi to" na zasadzie, że i tak nie mam na to wpływu. Rozumiesz ?
Czy to nie tak miało wyglądać 
Ja mam takie coś -hybryda 2w1 
Bez dwóch zdań Twój bardziej prawdopodobny.MERLIN pisze:Ja mam takie coś -hybryda 2w1
czyli 1.127 ?MERLIN pisze:Ja mam takie coś -hybryda 2w1
Highend.
Wg mnie aktualnie może się rozpoczynać większa korekta tego wzrostu na EDku (widać, że spada)
Możesz rozważyć zamknięcie L i odebranie niżej, jak twierdzisz, że dojdzie tam gdzie pokazałeś.
Można też zagrać teraz S, bo widać, że nie rośnie.
Wg mnie aktualnie może się rozpoczynać większa korekta tego wzrostu na EDku (widać, że spada)
Możesz rozważyć zamknięcie L i odebranie niżej, jak twierdzisz, że dojdzie tam gdzie pokazałeś.
Można też zagrać teraz S, bo widać, że nie rośnie.
- atlanticos
- Maniak

świat się kończy.... gość który dopiero co położył depo 100tys i obecnie nie inwestuje nawet na demo udziela rad jak grać z trendem... niemal z krzesła spadłem
Highend - myślę że powinieneś pomyśleć nad prowadzeniem szkoleń z FX - poważnie, nie mam wątpliwości że byś się w tym odnalazł
Highend - myślę że powinieneś pomyśleć nad prowadzeniem szkoleń z FX - poważnie, nie mam wątpliwości że byś się w tym odnalazł
Ostatnio zmieniony 03 lut 2016, 23:39 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv