Ja sie zapakowalem 2 lotami w S w kabla dlugoterminowo 1-2 tyg. Moze i jeszcze podskoczy z 50-100 pipsow do gory ale cos mi sie zdaje ze jesli bedzie to bedzie to ostatni podryg kabla przed 1.6.pedro pisze:miałem L, od 16190, z SL 16140Ciapul pisze:nie dadzą rady 20p do LT kto Ci sie tam w L załaduje przy takim terminarzu ?pedro pisze:ale trzyma ten opór na kablu... szok
![]()
muszą się chyba mozniej rozpędzic, zeby to przebic....
moze inaczej zapytam - bierzesz teraz L ?SL strzelil, nie zabolalo mocno ; )
DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
musisz miec silna psychikę, jak bym zobaczxył na rachunku -6tysi to bym chyba zachlany chodził przez te dwa tygodnie
co to za formqacja na jenie na swieczkach h1??? czyżby objecie bessy?
co to za formqacja na jenie na swieczkach h1??? czyżby objecie bessy?
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 13:01 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ladnie kabel SL na zysk ustawione i czekamy na dane
-- Dodano: śr 02-10-2013, 13:02 --
podbitka powinna byc i na oporze zamykane L
to luks na dolnej bandzie klina mozna mysle o L moze jeszcze zjada do 1660 okolickk.dreamer pisze:Zamknelam dzisiaj po bardzo atrakcyjnej cenieNowy123 pisze:DAX walna w dol na 1 h RGR robia
-- Dodano: śr 02-10-2013, 12:04 --
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki i dziewczęta. Nowy powiem Ci, że wczorajsza wycinka Sl na SP była piękna, naszczęście nie ustawiłam SL i dziś patrzę, tadam, kasioraale przejechali SL ładnie to im trzeba przyznać
co skasowalas zyski bo USa moze podbicgnac futy pod kasowy a przynajmniej na poczatku na otwarciu kasowego podjechac w gore
podbitka powinna byc i na oporze zamykane L
- atlanticos
- Maniak
czuje że ten kabel po ADP Wam dziś jaja pourywa 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
akceptacja straty to podstawa... a każda okazja do drinka jest dobra...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
co masz na mysli?atlanticos pisze:czuje że ten kabel po ADP Wam dziś jaja pourywa

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
to faktycznie jak Ci jaja do nosa pociągną to mogą sie urwaćpedro pisze:a pozycje na kablu to na ten moment mam w nosie : )

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
atlanticos pisze:czuje że ten kabel po ADP Wam dziś jaja pourywa

liczysz ze beda gorsze dane

Uważa się, iż raport rządowy mógł zaniżać faktyczny przyrost zatrudnienia, dlatego, jeśli ADP pozostanie mocny, będzie to dobra wiadomość dla dolara. A tak może być, gdyż subindeks zatrudnienia w ISM (opublikowany wczoraj) odnotował wzrost o 2,1 pkt., osiągając najwyższą wartość od czerwca 2012 roku.Nowy123 pisze:liczysz ze beda gorsze dane