za szybko... ustawiają się pod ADP, może zrobią jeszcze retest LTw1, dla mnie s<6190Nowy123 pisze:kable S
DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 11:40 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nowy123 pisze: kable S
a jak 16200 przebija? 2 podejscie dzisiaj chyba...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
mogą nawet do 6233 dojść a tam już czeka czapapedro pisze:a jak 16200 przebija? 2 podejscie dzisiaj chyba...

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:za szybko... ustawiają się pod ADP, może zrobią jeszcze retest LTw1, dla mnie s<6190Nowy123 pisze:kable S
walsne ten dragi dzis mogajeszcze niespodzianke zrobic nic zobaczymy poczekamy z bliski SL
i to całkiem spore, mając na uwadze że wprowadzenie shutdown'u jakoś wybitnie go nie osłabiło...BOCZEK pisze:Jeżeli do tego dojdzie, to możemy zobaczyć umocnienie dolara,
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej chłopaki i dziewczęta. Nowy powiem Ci, że wczorajsza wycinka Sl na SP była piękna, naszczęście nie ustawiłam SL i dziś patrzę, tadam, kasiora
ale przejechali SL ładnie to im trzeba przyznać

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ale dragi bardziej na euro podziala niz na funta... kabel to raczej adp i potem ben...Nowy123 pisze:walsne ten dragi dzis mogajeszcze niespodzianke zrobic
piszesz to z srakazmem?Ciapul pisze:i to całkiem spore, mając na uwadze że wprowadzenie shutdown'u jakoś wybitnie go nie osłabiło...BOCZEK pisze:Jeżeli do tego dojdzie, to możemy zobaczyć umocnienie dolara,
nie wydaje mi się, co by po tym dogadaniu się, jen jakoś mocno się umocnił, to tego rogal pisze o ryzyku, z którym wiadomo jak jest, ze raz jest a raz go nie ma... a i tak zrobie po swojemu, z punktu widzenia mojego oka...
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 12:02 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
możliwe że przed dużym umocnieniem dolara będą chcieli dobić do wczorajszych szczytów ? aby nawsadzać sssss
DAX walna w dol na 1 h RGR robia
-- Dodano: śr 02-10-2013, 12:04 --
co skasowalas zyski bo USa moze podbicgnac futy pod kasowy a przynajmniej na poczatku na otwarciu kasowego podjechac w gore
-- Dodano: śr 02-10-2013, 12:04 --
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki i dziewczęta. Nowy powiem Ci, że wczorajsza wycinka Sl na SP była piękna, naszczęście nie ustawiłam SL i dziś patrzę, tadam, kasioraale przejechali SL ładnie to im trzeba przyznać
co skasowalas zyski bo USa moze podbicgnac futy pod kasowy a przynajmniej na poczatku na otwarciu kasowego podjechac w gore