Czy kolega gra na ropie? Jeśli tak to ciekaw jestem jak widzisz obecną sytuację?BOCZEK pisze:rapso, jestem podobnego zdania co do jenia, i wlasiwie bylem już od kilku dni ze to moze byc koniec wzrostow
co do edka , idzie zgodnie z z planem, ustosunkowując sie do sytuacji obecnej -konsoli- daje S i relizuje przy dolnej bandzie
DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
- atlanticos
- Maniak
dziadek z Globtrexu którego ceniłem za trafne analizy od miesiąca ładuje o spadkachmolmomas pisze:z ciekawości poczytałem parę serwisów z analizami, i wszyscy piszą o spadkach na edku, czy to TMS czy GLOBTREX ... przypadek hmm nie sądzę...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Czy będzie koniec to się okaże, bo jeszcze próbują odbijać od LT. Sam zaryzykowałem małego longa ale Sell Stop też czeka w pogotowiu. Przy takiej dynamice trzeba spodziewać się niespodziewanegoBOCZEK pisze:rapso, jestem podobnego zdania co do jenia, i wlasiwie bylem już od kilku dni ze to moze byc koniec wzrostow

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
dokładnie warto zauważyć ze jesteśmy też na dość mocne podłodze, ja tam sie wpakowalem w eS na EURJPY
Martinez, patrz
Martinez, patrz
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zaba, albo moze podejdzie pierw pod 1.355 i cofka i dopiero po tym pojdzie do tej linii pomaranczowej
- atlanticos
- Maniak
może tak byc...chodziło mi bardziej o pokazanie docelowego targetu jaki chciałbym zobaczyc na edku...a korekty to rzecz normalnasonia123 pisze:Zaba, albo moze podejdzie pierw pod 1.355 i cofka i dopiero po tym pojdzie do tej linii pomaranczowej

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Na parze GBP/USD jest jeszcze niepotwierdzona formacja spadającej gwiazdy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.
Co, jen się odbija...od podlogi, ciekawie ciekawie ...
poziomy 131,95 czy 132,3 moga determinowac spadki,
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 10:14 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
podobnie na edku, formacja, która poprzez widoczny na załączonym wykresie kanał może zostać złamana
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
BOCZEK pisze:Co, jen się odbija...od podlogi, ciekawie ciekawie ...
ej od godziny ladnie pracuje : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski