DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
co powiecie na takie scenario na edku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wiesz, ja zawsze pod prąd
mogą być dziś ciekawe fundamenty pod podjazd,
lecz pozostanę ostrożny dziś bo ta spadająca gwiazda może (lecz nie musi) się zrealizować.

lecz pozostanę ostrożny dziś bo ta spadająca gwiazda może (lecz nie musi) się zrealizować.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
GBPUSD
Wsparcie bardzo ładnie zadziałało, chyba jeszcze nie żegnamy się ze wzrostami
. Szansa na ponowne wejście i atak na 1.6285.
EURUSD
Myślę, że trochę pobujamy się w konsoli, może cofniemy do wsparcia ale nadal nastroje prowzrostowe. 1.3700 realne w tym tygodniu.
ZŁOTO
Po wczorajszym nurku czeka nas stabilizacja, może jeszcze lekkie zejście do 1273 ale wydaje mi się, że do końca tygodnia bardziej prawdopodobna jest korekta niż dalsza fala wyprzedaży...
Wsparcie bardzo ładnie zadziałało, chyba jeszcze nie żegnamy się ze wzrostami

EURUSD
Myślę, że trochę pobujamy się w konsoli, może cofniemy do wsparcia ale nadal nastroje prowzrostowe. 1.3700 realne w tym tygodniu.
ZŁOTO
Po wczorajszym nurku czeka nas stabilizacja, może jeszcze lekkie zejście do 1273 ale wydaje mi się, że do końca tygodnia bardziej prawdopodobna jest korekta niż dalsza fala wyprzedaży...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witajcie.
A może tak... Do 13.45/14.30 do góry a na konferencji Draghiego w dół?
A może tak... Do 13.45/14.30 do góry a na konferencji Draghiego w dół?
raczej spodziewałbym się osłabienia eur po wystąpieniu MD. sądzę że ta gwiazdka jest niejako zapowiedzią tegomolmomas pisze:wiesz, ja zawsze pod prąd![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
tak, o
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ja tez widzialbym L na ta chwile, ale nie duza
aż się prosi o złamanie tej Twojej dolnej niebieskiej kreskimolmomas pisze:tak, o

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no tak, hehe teraz to już bankstera wie gdzie mam stopy hehe
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
wszyscy się tego spodziewają a to nie wróży dobrzeCiapul pisze: raczej spodziewałbym się osłabienia eur po wystąpieniu MD. sądzę że ta gwiazdka jest niejako zapowiedzią tego

Po FED'zie też oczekiwali wszyscy ograniczenia QE a jak było wiemy... Edek dotarł do dolnej bandy nowego kanału wzrostowego. Górna wypada w okolicach 1.36

edit: molmomas.... o tym kanale pisałem... i wcale się nie prosi o jego złamanie wg mnie... a wręcz przeciwnie...

Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 09:26 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv