DRK powiadasz... hmmmkrinvest pisze:DRK

DRK powiadasz... hmmmkrinvest pisze:DRK
nie może się przebić przez 1.38- już 3-4 podejścia byłyTsunamiPL pisze:Ustawiłem oczekujące s na 1.38. Ciekawe czy wejdzie.
na calej lini bankstera Fedowska oslabia USD KIWI KANGUR ED KABELpsxor pisze:edek i kabel zaskakuja mnie, kabel juz zrobil 61.8 ostatnich wzrostow, edkowi brakuje 10 pipsow
tylko czekam az to jebnie w końcu taka laga w dol ze duzo osob wypadnie z klapekNowy123 pisze:na calej lini bankstera Fedowska oslabia USD KIWI KANGUR ED KABELpsxor pisze:edek i kabel zaskakuja mnie, kabel juz zrobil 61.8 ostatnich wzrostow, edkowi brakuje 10 pipsow
trzeba brać eLki z SL, blisko ustawiać TP i korzystać na tym, że rośnieNowy123 pisze:na calej lini bankstera Fedowska oslabia USD KIWI KANGUR ED KABELpsxor pisze:edek i kabel zaskakuja mnie, kabel juz zrobil 61.8 ostatnich wzrostow, edkowi brakuje 10 pipsow
pabloo83 pisze:trzeba brać eLki z SL, blisko ustawiać TP i korzystać na tym, że rośnieNowy123 pisze:na calej lini bankstera Fedowska oslabia USD KIWI KANGUR ED KABELpsxor pisze:edek i kabel zaskakuja mnie, kabel juz zrobil 61.8 ostatnich wzrostow, edkowi brakuje 10 pipsow