teraz tak patrze ze złoto moze i wyzej zawedrowacleechang pisze:Piszę wam już od tygodnia, że złoto na 1300-1320 leci to nie słuchacie
-- Dodano: 30 paź 2017, 21:32 --
I powiem wam, że się coraz bardziej zastanawiam nad takim jednak scenariuszem.
Tym bardziej, że już piszą że tu RGR sie buduje, że korekta i wchodzić w shorty. Więc trzeba obserwować sytuację.
DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Ciekawa sytuacja na edku. Dzisiaj mocna korekta spadków. Decyzja EBC była 100% z konsensusem rynkowym, zatem czy spadki będą kontynuowane mam wątpliwości.
The only way is up
ok moze luka juz byc na 13225--------- troche szereg wyrownalem bo bylo o 3 lki za duzo na 2dni pauzy
jednego ochotnika na wzrost daxa zostawilem i niech sobie lukaja
ranek bez niemca to bedzie nuda
jednego ochotnika na wzrost daxa zostawilem i niech sobie lukaja

ranek bez niemca to bedzie nuda
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Damian, ja uważam że złoto wraca na 1400 ogólnie, więc to sa najbliższe przystanki. Musi najpierw przebić na stałe 1300.
Tutaj rzeźnik , taka projekcja na jutro pod BoJ.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
ciekawe tylko czy da rade jeszcze w tym rokud4mian7 pisze:teraz tak patrze ze złoto moze i wyzej zawedrowacleechang pisze:Piszę wam już od tygodnia, że złoto na 1300-1320 leci to nie słuchacie
-- Dodano: 30 paź 2017, 21:32 --
I powiem wam, że się coraz bardziej zastanawiam nad takim jednak scenariuszem.
Tym bardziej, że już piszą że tu RGR sie buduje, że korekta i wchodzić w shorty. Więc trzeba obserwować sytuację.
-- Dodano: 30 paź 2017, 23:00 --
lee, myslisz ze to realne jeszcze w tym roku?leechang pisze:Damian, ja uważam że złoto wraca na 1400 ogólnie, więc to sa najbliższe przystanki. Musi najpierw przebić na stałe 1300.
kurcze zapomniałem przesuniecie czasu swap mi naliczyli 
a w XM jeszcze nie

a w XM jeszcze nie
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 22:06 przez Jones, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Całkiem możliwe. 120 dolarów w 2 miesiące jest to realne. Ostatnio na przełomie lipca i września mieliśmy 150 dolarów wzrostu.
tez tak patrze wiec jest to wykonalne.leechang pisze:Całkiem możliwe. 120 dolarów w 2 miesiące jest to realne. Ostatnio na przełomie lipca i września mieliśmy 150 dolarów wzrostu.
tylko Ty Lee nie jestes długodystansowcem
No ja nie, dla mnie 10 dolarów to dużo. 

100 pipsów to jest dla mnie nierealne zrobić w tych warunkach jakie mamy od 2 miesięcy.. Nawet dziennie nie ma 100 pipsów różnicy między górą a dołem, więc jak mam to niby zrobić???XAB pisze:przypominam ze w tym tyg trump wybiera szefa FED i jakis ruch pod to bedzie musi to podac
swiezak czekam na wejscie na 100 pipsow
zrob raz zmyle i nie szastaj lotami wejdz na pol lota i pokaz ze potrafisz 100tke machnac to
to tak po znajomosci ci sie przyznam mam na jednej pozycji 1000 pipsow he he
rwa i ucieklo te 10 pipsow od technika na daxie brrrrrrrrr

PS. A na czym "hodujesz" te 1000 pipsów?? Lepiej to zamknij i wypłać, bedziesz mógł wolną głowe... A co ze SWAPEm??
PS2. Merlin, mam ten filmik od ciebie, ale nie mam czasu ogranć teraz bo jestem w pracy.Angielski znam.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.