Ciekawe skąd ten dość znaczny, jak na ostatnie godziny, ruch.
u mnie kabel wygląda tak:
Jeżeli chodzi o ichimoku jest to kombinacja jednej najwaźniejszej średniej dla systemu Ichimoku.Kuncfot pisze:Bemowo1 opatrz chociaż jakimś lakonicznym komentarzem swoje ichimoku, nie znam się a chciał bym wiedzieć co pokazujesz![]()
u mnie to wygląda już tak :Nowy123 pisze:takie cos na kablu
na fabrycznym odbilo na h4Bemowo1 pisze:Jeżeli chodzi o ichimoku jest to kombinacja jednej najwaźniejszej średniej dla systemu Ichimoku.Kuncfot pisze:Bemowo1 opatrz chociaż jakimś lakonicznym komentarzem swoje ichimoku, nie znam się a chciał bym wiedzieć co pokazujesz![]()
(nie byłbym sobą jeżeli pracowałbym na fabrycznym ustawieniu, chmury nie interesują mnie
Jedna ze średnich - w moim przypadku aż 4 są liniami sygnałowymi - w mojej konfiguracji zgrupowane w jedno miejsce pełnią rolę opór wsparcie - oddzielają przestrzeń kup od sprzedaj
-- Dodano: pn 28-10-2013, 14:57 --Ciapul pisze:u mnie to wygląda już tak :Nowy123 pisze:takie cos na kablu
https://www.tradingview.com/x/e3eQyQt2/
a ten koncert życzeń który był mi wytykany rano potwierdził się gwiazdą wieczorną na h1 oraz zdecydowanym wybiciem głównej linii bessy ( na chwilę obecną nie potwierdzonym) oraz jednak mimo wszystko wyjściem dołem z diamentu jak również potwierdzeniem małego rgr utworzonego w prawym ramieniu większej formacji, jednak do jej potwierdzenia brakuje jeszcze 34p.
no nie będzie łatwo bo między 5980 a 6000 wypadnie nam zmierzyć sie ze średnioterminową LT, ale jej wybicie byłoby niezłym katalizatorem dla sprzedaży gbpNowy123 pisze:ta kto wyglada ale jakos latwo nie bedzie16160 pozniej 16140 i 16120 ooklice
dokladnie ale okolice 16030Ciapul pisze:no nie będzie łatwo bo między 5980 a 6000 wypadnie nam zmierzyć sie ze średnioterminową LT, ale jej wybicie byłoby niezłym katalizatorem dla sprzedaży gbpNowy123 pisze:ta kto wyglada ale jakos latwo nie bedzie16160 pozniej 16140 i 16120 ooklice