To dla tych co mają drukarki w domach, powodzenia w S i tylko S, ale niestety korekty będą, niestety w górę i młodzież ciesząca się też

a jak będzie to co wtedy ?mikiFX pisze:Nic nie ucichło, to szczyty szczytów, nikt nie wyznaczył kanału jakiegokolwiek, powtarzam nie ma na h1 kompletnie żadnego L, nie ma żadnych odczytów na L, niestety ja nie powiem komuś kiedy ma dokładnie wejść bo nikt na priv jeszcze nic z sensem nie napisał, a odpowiedzi wymaga się co do pipsa, żadnego UP na 1.13 czy 1.14 nie będzie i koniec kropka![]()
To dla tych co mają drukarki w domach, powodzenia w S i tylko S, ale niestety korekty będą, niestety w górę i młodzież ciesząca się też
MERLIN pisze:ledwo zdążyłem się zabrać -duszony niedźwiedź na parzeatlanticos pisze:Merlin, idziemy do knajpy bo "u edka" dziś duszony niedzwiedz w menu.... podobno na polowaniu same dorodne okazy pod lufe podchodzilyMERLIN pisze:ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność![]()
pycha
A dlaczego ma nie być ? przecież te twoje II może być również korektą płaską , w dłuższym terminie owszem ja tez jestem za spadkami ale teraz wg mnie powinno przebić 1,13MERLIN pisze:a jak będzie to co wtedy ?mikiFX pisze:Nic nie ucichło, to szczyty szczytów, nikt nie wyznaczył kanału jakiegokolwiek, powtarzam nie ma na h1 kompletnie żadnego L, nie ma żadnych odczytów na L, niestety ja nie powiem komuś kiedy ma dokładnie wejść bo nikt na priv jeszcze nic z sensem nie napisał, a odpowiedzi wymaga się co do pipsa, żadnego UP na 1.13 czy 1.14 nie będzie i koniec kropka![]()
Musze Cię zmartwić.mikiFX pisze:Nic nie ucichło, to szczyty szczytów, nikt nie wyznaczył kanału jakiegokolwiek, powtarzam nie ma na h1 kompletnie żadnego L, nie ma żadnych odczytów na L, niestety ja nie powiem komuś kiedy ma dokładnie wejść bo nikt na priv jeszcze nic z sensem nie napisał, a odpowiedzi wymaga się co do pipsa, żadnego UP na 1.13 czy 1.14 nie będzie i koniec kropka![]()
Zgoda. W okolicach 9 tyś pkt można próbować l na dłużej niż na scalpa.MERLIN pisze:DAX -polowanie