DayTrading: Poniedziałek 28.09.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.09.2015
Witam!
Sens jest , mr Żaba?
Sens jest , mr Żaba?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w sumie ta wizja zaby kupowania na dole trojkata e/u zla nie jest, ale kabel jak walnie przez te wsparcia na daily i narysuje ostra czarna swiecie na tygodniowym to moze edka pociagnac, bo niby probuja jakies rewersale rysowac, ale jakos ciezko im idzie a jutro carney z boe przemowi no i czy na edku moga tego low na 1.11 nie przetestowac?
- atlanticos
- Maniak
generalnie pierwszą czesc tygodnia widze pod znakiem oslabiania sie dolara wiec taki scenariusz mi nie podchodzi... co nie znaczy ze Ci sie nie sprawdzi.... ja widze UP do okolic 7100-7150anturo pisze:Witam!
Sens jest , mr Żaba?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ok. dzięki.atlanticos pisze:generalnie pierwszą czesc tygodnia widze pod znakiem oslabiania sie dolara wiec taki scenariusz mi nie podchodzi... co nie znaczy ze Ci sie nie sprawdzi.... ja widze UP do okolic 7100-7150anturo pisze:Witam!
Sens jest , mr Żaba?
Ps. Ja tego nie gram, tak z ciekawości się pytam.
Na Edku dobra okazja na eSke po 1,1240-50.
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2015, 17:43 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
Merlin, idziemy do knajpy bo "u edka" dziś duszony niedzwiedz w menu.... podobno na polowaniu same dorodne okazy pod lufe podchodzilyMERLIN pisze:ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
MERLIN pisze:ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność
Aż tak wysoko raczej nie polecą, za dużo oporów po drodze, zbiegają się średnie na H4. może to być maks ich możliwości.... ale zobaczymy
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ledwo zdążyłem się zabrać -duszony niedźwiedź na parzeatlanticos pisze:Merlin, idziemy do knajpy bo "u edka" dziś duszony niedzwiedz w menu.... podobno na polowaniu same dorodne okazy pod lufe podchodzilyMERLIN pisze:ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność![]()

-
- Fanatyk
hehe dobre Panowie, brakło juz w jadłospisie BYKA w oleju którego smarzyli ranoatlanticos pisze:Merlin, idziemy do knajpy bo "u edka" dziś duszony niedzwiedz w menu.... podobno na polowaniu same dorodne okazy pod lufe podchodzilyMERLIN pisze:ale tu cisza S powycinało ? Żaba gratulacje za czujność![]()

edek korekta płaska abc 335