czugar
zauwazyles hameryka jakos nie daje sie wciagac w spadanie jak dax
moze wieczorkiem dowala bobym procz daxa cos kupil po spadku
crok lir 9 pasuje wtedy ja moze popatrze za ska bo moge juz go grac
Ostatnio zmieniony 26 paź 2020, 14:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB, gdzie mnie wywalili??? Ja cały czas w zyskach. I tak już zostanie..
pokaz stata ja widzialem 140
ile masz no dawaj szybko bo jeszcze prxzypadkiem odrobisz
beda te indeks daxa tak tlamsic juz caly dzien i ok moga denka nie ruszac przykro mi nie bedzie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Bardzo duża dywergencja spadkowa na DJ... strach bra ć L-ki, bo urywa się podłoga za każdym razem jak na SP skręcaja na południe. Coś dużego się szykujke.. Ps. Teraz wyszli z klinka góra naSP a na DJ reakcja mizerna..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
tez uwazam ze bea spadac
i przyczajke robie bo moze us bym kupil
ropa wti w sumie tez chyba jeszcze w 38 chce zapukac
a edek widze drynda temu qsusowi w gore aby dym widac
bokowiec wyrazny
Ostatnio zmieniony 26 paź 2020, 15:16 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
czugar
zauwazyles hameryka jakos nie daje sie wciagac w spadanie jak dax
moze wieczorkiem dowala bobym procz daxa cos kupil po spadku
crok lir 9 pasuje wtedy ja moze popatrze za ska bo moge juz go grac
moze wyciagna daxa na 12350? a pozniej 12100?
tak na szybko z telefonu
czugar z daxem spokoj juz
raczej popatrz po ile us30 by sie wzielo no chyba ze masz jakies esy jeszcze
bo na daxu 2lki i nuda
moze z 555nasdqa a us30 to choc655
a tak to i dax by zlecial ciut jeszcze
Ostatnio zmieniony 26 paź 2020, 15:34 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Jest podejrzanie, bo na SP już technicznie idą w góre, korekty się bronią, a na DJ wielki strach w dalszym ciągu.. A dywergencje ostatnio się nie myla.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I ten gościu rano miał chyba -14%, a teraz znowu udupił i ma -21%. https://www.forexfactory.com/poznajryne ... 3-tab.list Mówiłem , ze on na zero nawet nie wyjdzie. Za słaby jest. Nie ma skillla po prostu. Powinien odejść od stolika a nie się na Zorskiego porywać.. . A ja tymczasem od rana +35%. Stan konta 205k. Ide jak burza. I kto tu jest zawodowiec a kto amator??