DayTrading: Poniedziałek 26.10.2020
- ninjaproject
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.10.2020
Ja streamuję swój ekran na żywo codziennie od ok. 10-tej rano do 23-ciej.
Ale, jak komuś ból do mojego Discord-a dołączyć, to jego strata!
Link w profilu, ten WWW.
Ale, jak komuś ból do mojego Discord-a dołączyć, to jego strata!
Link w profilu, ten WWW.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
-
- Fanatyk
Na razie dziś -2,1%Cblondyn pisze: ↑26 paź 2020, 09:01Jesli chodzi o porady to proponuje obejrzeć. Wiele sie można dowiedziec jak i nauczyć. I nie jest to bełkot zapewniam. Pomijam już samą strategieCzuguri pisze: ↑26 paź 2020, 08:27ja się odniosę bo pewna kwestia mnie irytuje. @Świerzy, XAB jest tutaj JEDYNĄ osobą, której zależało i zależy abyś grał cokolwiek.., a Ty wbijasz mu szpilę. Tyle wskazówek ile on Ci udzielił, to chyba żaden z tu obecnych. Jesteś jak te osoby co w totka wygrają 30 baniek i tracą w całości ponieważ nie dochodząc sami do tych pieniędzy nie wiedzą jak się z nimi obchodzić. "Nie umiesz szanować pieniądza".
DAX, na 12350, mam oczekującą eLkę. Liczę jednak na 12220 - 12270.
Bo to jest prawdziwy LIVE i przede wszytkim na koncie real nie DEMO (które w nieskończonośc mozna sobie nowe otwierać)
https://www.youtube.com/watch?v=y7Gw6acNgCA

XAB, dawaj szybko jakieś wejście bo oglądalność siada. Widzisz jak mało postów dzisiaj?? To twoja wina! Pewnie już kolejny trader zastanawia sie nad odejściem z forum...
Jak krzywej nie możesz, to pokaż jaką masz skuteczność za ostatni rok.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tomasz tu masz całą historię: https://www.forexfactory.com/poznajryne ... 3-tab.list Powiem wam, że ten Maciek nie odrobi nawet strat. Ma -15% teraz, przy takiej zmienności znowu stracił. Rekordowo dochodziło prawie do -30%. Nie ma szans. Patrzyłem jego pierwsze trady to gra jak ja kiedyś. Ja lepiej teraz gram od niego, ale z Zaorskim się nie będę ścigał.
tam co wyzej pisalem o daxie
to troszke pomieszalem z fb dopiero jak nad 420 wyjda / pis 410 bo to u mnie z minutek mam wyjscie juz
wszystko nizej to w kotle i na spadki
swiezak
ty jestes od robienia tu ogladalnosci
ja tu tylko sprzatam
ten balagan jaki tu zostawiliscie piszac na okraglo bzdety
to troszke pomieszalem z fb dopiero jak nad 420 wyjda / pis 410 bo to u mnie z minutek mam wyjscie juz
wszystko nizej to w kotle i na spadki

swiezak
ty jestes od robienia tu ogladalnosci
ja tu tylko sprzatam

Ostatnio zmieniony 26 paź 2020, 10:33 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie tłumasz się , tylko dawaj konkrety, wejścia, statystyki, wyniki, bo forum siada..
PS. U mnie na razie 100%, ale jeszcze się rozkręcam.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Śledze to dłuzej niz ty, założenia są dobre ale cóż jak człowiek zawsze ulega pojscie "bokiem"Świeżak44 pisze: ↑26 paź 2020, 10:25Tomasz tu masz całą historię: https://www.forexfactory.com/poznajryne ... 3-tab.list Powiem wam, że ten Maciek nie odrobi nawet strat. Ma -15% teraz, przy takiej zmienności znowu stracił. Rekordowo dochodziło prawie do -30%. Nie ma szans. Patrzyłem jego pierwsze trady to gra jak ja kiedyś. Ja lepiej teraz gram od niego, ale z Zaorskim się nie będę ścigał.
oglądałem i będę, thx, lets tryCblondyn pisze: ↑26 paź 2020, 09:01Jesli chodzi o porady to proponuje obejrzeć. Wiele sie można dowiedziec jak i nauczyć. I nie jest to bełkot zapewniam. Pomijam już samą strategieCzuguri pisze: ↑26 paź 2020, 08:27ja się odniosę bo pewna kwestia mnie irytuje. @Świerzy, XAB jest tutaj JEDYNĄ osobą, której zależało i zależy abyś grał cokolwiek.., a Ty wbijasz mu szpilę. Tyle wskazówek ile on Ci udzielił, to chyba żaden z tu obecnych. Jesteś jak te osoby co w totka wygrają 30 baniek i tracą w całości ponieważ nie dochodząc sami do tych pieniędzy nie wiedzą jak się z nimi obchodzić. "Nie umiesz szanować pieniądza".
DAX, na 12350, mam oczekującą eLkę. Liczę jednak na 12220 - 12270.
Bo to jest prawdziwy LIVE i przede wszytkim na koncie real nie DEMO (które w nieskończonośc mozna sobie nowe otwierać)
https://www.youtube.com/watch?v=y7Gw6acNgCA
uczę się
ślepej kurze trafi się czasem ziarno.. gdyby tak było w 80% wejść, to wiesz..XAB pisze: ↑26 paź 2020, 09:14tak szczerze to liczylem ze choc w 12200 uderza ale widocznie za malo mieli sił
moze po nawrotce to zrobia
czugar krotko grasz ale jestes wyraznie dokladniejszy niz ja
gratyu mnie bylo 247
teraz na 365 porobilem skrot tych moich elecek
niestety najnizsze poszly narazie w zapomnienie ale mam z ok 300 elik
robota typowa i prosta
jak staneli na 250 to w robocie gora 400
wszelkie wyjscia nad 410 znacza ze tyle spaddku im wystarczylo by oczyscic teren![]()
poziomy określałem posiłkując się zmiana biegunów, wsparcie oporem, opór wsparciem - zainteresowani mogą wpisać w google
eLek mocnych i tak nie założyłem bo nie ufam jeszcze swojej wiedzy i intuicji.. a także, ponieważ jak napisałem wczoraj, zmieniłem jednak koncepcje. Uważam, że rynek jest do szukania tylko eSek.. Dla mnie jeszcze za wcześnie do grania pod prąd.
uczę się
usd/pl
rynek potrzebuje wyjscia z zielonego gawna
niestety marnie mu to idzie /to m15 wykres
https://ifotos.pl/z/qqnqexa/
czugar
mi ski na daxie tez sie podobaja ale strazaka stracilem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
esek poszukamy kolo 10 listopada wtedy moze beda grubsze esy
by otwierac ciagle nowe demo jest jeden warunek
trzeba umiec te dema na okraglo tracic /swiezak/
bo jak to wyglada gdy sie nie traci a tylko zyskuje

rynek potrzebuje wyjscia z zielonego gawna
niestety marnie mu to idzie /to m15 wykres
https://ifotos.pl/z/qqnqexa/
czugar
mi ski na daxie tez sie podobaja ale strazaka stracilem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
esek poszukamy kolo 10 listopada wtedy moze beda grubsze esy

by otwierac ciagle nowe demo jest jeden warunek
trzeba umiec te dema na okraglo tracic /swiezak/
bo jak to wyglada gdy sie nie traci a tylko zyskuje

Ostatnio zmieniony 26 paź 2020, 10:51 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora