DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
pamiętam dzień jak edek wskoczył na 1,37 czemu wtedy nie dałem shorta byłbym teraz bogaczem ;-)
ma ktoś doświadczenie ile mogę czekać od wizyty kuriera do otrzymania na maila danych do aktywacji w bre forex?
- atlanticos
- Maniak
maksymalny pulap jaki kiwi moze zrobic przed spadkiem to 8390 bo tam ma linie trendu d1 wybita wczesniej i od niej masz murowane odbicie... jak dales mala eske to zostaw ja bez nerwowych ruchow i da zarobic...ja TP dalem na 8310 bo tam sądzę że zjedziemylaktor pisze:cholerne kiwi siedze zapakowany w eski i widze że będę musiał z nimi poczekać:D ale co tam małe są może jeszcze ciągnąć i 30 i 50 pipsów w górę i tak je zostawie:D
ale jak coś pójdzie nie tak to powtórzę że nie lubie kiwi i Atlanticos to będzie Twoja wina
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ale po co ?atlanticos pisze:na miękkoBemowo pisze:Dacie radę? bez gumki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
do 3 dni roboczych
2920 jak pęknie prawdopodobnie 2660
2920 jak pęknie prawdopodobnie 2660
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ja jeden TP mam 8310 ale drugą bez TP i zamierzam ją dociągnąć do 8219;] a co !:Datlanticos pisze:maksymalny pulap jaki kiwi moze zrobic przed spadkiem to 8390 bo tam ma linie trendu d1 wybita wczesniej i od niej masz murowane odbicie... jak dales mala eske to zostaw ja bez nerwowych ruchow i da zarobic...ja TP dalem na 8310 bo tam sądzę że zjedziemylaktor pisze:cholerne kiwi siedze zapakowany w eski i widze że będę musiał z nimi poczekać:D ale co tam małe są może jeszcze ciągnąć i 30 i 50 pipsów w górę i tak je zostawie:D
ale jak coś pójdzie nie tak to powtórzę że nie lubie kiwi i Atlanticos to będzie Twoja wina
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
hmmmm ??? Eur/NZD
na edku jeszcze jakieś nerwowe tiki, kierunek wyznaczony.
Dziękujemy mądrym politykom i ekonomistom
może małe i szybkie L na EJ
jest pipnie
ja tam od 2 tygodni czekam na piwnice więc od kiedy wyszła sprawa Cypru jestem tylko tym bardziej happy, może w kwietniu puszcze sobie zleconko na miesiąc jak dobrze pójdzie xD będę miał wtedy na wakacje...na Cyprze:PBemowo pisze:na edku jeszcze jakieś nerwowe tiki, kierunek wyznaczony.
-- Dodano: 25 mar 2013, 14:44 --
na razie to ma jeszcze 20-40 potencjału do spadania (chyba że zaraz wybije) ale jeśli masz dziś piwo to się z Toba nie spieramdrulaka pisze:może małe i szybkie L na EJ

Aut viam inveniam aut faciam