Na aud już od kilku godzin mam S.atlanticos pisze:Wy tu gadu gadu a na kiwi i kangurze piękne poziomy pod soczyste S-ki sie wyklarowały - zaraz wrzuce wykresiki
DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
- atlanticos
- Maniak
ja teżVanitas Vanitatum pisze:Na aud już od kilku godzin mam S.atlanticos pisze:Wy tu gadu gadu a na kiwi i kangurze piękne poziomy pod soczyste S-ki sie wyklarowały - zaraz wrzuce wykresiki

kangur h4 wg mnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
cholerne logarytmy
-- Dodano: pn 25-03-2013, 14:17 --
Może warto zerknąć na eur aud
Na aud usd bój toczy się nie na h4 tylko na dziennym i tygodniowym. A na dziennym jesteśmy nad wodą, podobnnie na H4.
-- Dodano: pn 25-03-2013, 14:17 --
gratuluję pozycji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!atlanticos pisze:ja teżVanitas Vanitatum pisze:Na aud już od kilku godzin mam S.atlanticos pisze:Wy tu gadu gadu a na kiwi i kangurze piękne poziomy pod soczyste S-ki sie wyklarowały - zaraz wrzuce wykresiki![]()
![]()
kangur h4 wg mnie
Na aud usd bój toczy się nie na h4 tylko na dziennym i tygodniowym. A na dziennym jesteśmy nad wodą, podobnnie na H4.
cholerne kiwi siedze zapakowany w eski i widze że będę musiał z nimi poczekać:D ale co tam małe są może jeszcze ciągnąć i 30 i 50 pipsów w górę i tak je zostawie:D
ale jak coś pójdzie nie tak to powtórzę że nie lubie kiwi i Atlanticos to będzie Twoja wina
ale jak coś pójdzie nie tak to powtórzę że nie lubie kiwi i Atlanticos to będzie Twoja wina

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
a moze to daytrading jesli nie zauwazyles...54 swiece na weekly daja CI rok a Ty pokazujesz mi wykres z ponad 100 takich swiec... nie interesuje mnie gdzie cena bedzie za dwa lata...moze juz wtedy bede bankrutem lub milioneremBemowo pisze: gratuluję pozycji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laktor - tez tak do tego podszedlem na kiwi i kangurze... moze i 30-50 jeszcze poleciec ale wcale nie musi a skok w przepasc tez bedzie
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 14:23 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
Dacie radę? bez gumki?
- richard.cali
- Pasjonat
Crok przed weekendem robiłeś szydere na kupowanie poniżej 1.29, teraz szydzisz ze mnie, piszesz o jakimś TP, jeśli Cię to uszczęścliwia, nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, ale zawsze proponuje dorosnąc...crok. pisze:Rycho , to co znowu dzisiaj 100 pip w plecy jestesrichard.cali pisze:A co ma być Croka wpis tylko "e", na szczescie wykasowany przez Doktora, koniec zabawy w S![]()
zamykam eS na TP 1,2946 wg h4
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
na miękkoBemowo pisze:Dacie radę? bez gumki?
- ForexTig3r
- Maniak
.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
no ale to ty robiles szydere jak to nazywasz, ze nie kupisz ponizej 1.3 wiec chlopie popatrz co napisales:)richard.cali pisze:Crok przed weekendem robiłeś szydere na kupowanie poniżej 1.29, teraz szydzisz ze mnie, piszesz o jakimś TP, jeśli Cię to uszczęścliwia, nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, ale zawsze proponuje dorosnąc...crok. pisze:Rycho , to co znowu dzisiaj 100 pip w plecy jestesrichard.cali pisze:A co ma być Croka wpis tylko "e", na szczescie wykasowany przez Doktora, koniec zabawy w S![]()
zamykam eS na TP 1,2946 wg h4
ja mowilem, ze kupisz ponizej 1,3
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek