-- Dodano: pn 21-09-2015, 18:43 --
ważny moment
Nigdzie daleko juz nie spadnje. 0.69 to byl dolek.wariatgdynia pisze:Di iku prognozujecie zjazd na kangurze
Moim zdaniem ma jeszcze gdzie spasc ..highend pisze:Nigdzie daleko juz nie spadnje. 0.69 to byl dolek.wariatgdynia pisze:Di iku prognozujecie zjazd na kangurze
Ja też ma m S na złocie , chyba wiesz co będzie teraz ....Tomasz196407 pisze:ok nie ma sprawy,niceone pisze:Tak masz racje, przebilo wsparcie, na razie edek dla mnie nie tykalny dopoki nie wroci nad to wsparcie na dziennej, wracam do swoich PLN, edek bardziej hobbistycznie na waznych oporach/wsparciach, na eur/pln duzo latwiej i przyjemniej kosi sie cash.
Pzdr
mysle ze ten kto złoto gra i analizuje ten wejdzie w sell,
sl wg ustawien swoich ale nie wiekszy niz 1137, 5-6 $ sl mysle warty jest ryzyka i pozycji
Pokaz, uzasadnijSsann pisze:Moim zdaniem ma jeszcze gdzie spasc ..highend pisze:Nigdzie daleko juz nie spadnje. 0.69 to byl dolek.wariatgdynia pisze:Di iku prognozujecie zjazd na kangurze
BĘDZIE DOBRZEhelpfinance pisze:Ja też ma m S na złocie , chyba wiesz co będzie teraz ....Tomasz196407 pisze:ok nie ma sprawy,niceone pisze:Tak masz racje, przebilo wsparcie, na razie edek dla mnie nie tykalny dopoki nie wroci nad to wsparcie na dziennej, wracam do swoich PLN, edek bardziej hobbistycznie na waznych oporach/wsparciach, na eur/pln duzo latwiej i przyjemniej kosi sie cash.
Pzdr
mysle ze ten kto złoto gra i analizuje ten wejdzie w sell,
sl wg ustawien swoich ale nie wiekszy niz 1137, 5-6 $ sl mysle warty jest ryzyka i pozycji
do dołka na 0,69 jeszcze jakieś 230 pips, więc gra warta świeczki, poza tym trend spadkowy, więc po juhc się pchać z longami?! ... a poza tym, to tak wygląda na dziennym póki co... https://www.tradingview.com/x/xJhxUPQX/highend pisze:
Pokaz, uzasadnij
Ode mnie: wykres dzienny. Konczy sie rysowax orgr