DayTrading: Poniedziałek 21.09.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.09.2015
Tak na moje jeszcze nie doświadczone oko to sądze ze jeszcze poszybuje troszke w dół
czyli S

teraz będzie że fed jest coraz bliżej podwyżki (prawdop w Grudniu) to zasilą powolne wzrosty na uJ
eDek mógłby już odwrócić, może czekają do high na sapince
Jesli juz to wszedlem, i tak, wszedlem i mnie wywalilo, przebilo opor na 1.1205.Tomasz196407 pisze:rozumiem ze Ty weszłeś w L z tym sl,niceone pisze:Mozna kupowac eda, SL ciasny, 1.1190
jak bym miał wejść w L teraz to ze sl conajmniej 1.1150,
dlatego to jest bez sensu
Pzdr
- magura2004
- Pasjonat
Pani przewodnicząca chciała osłabić zielonego ,a wyszło wręcz przeciwnie 

-
- Fanatyk
nie chodzi o poprawność gramatyczną, chodzi o cos innegoniceone pisze:Jesli juz to wszedlem, i tak, wszedlem i mnie wywalilo, przebilo opor na 1.1205.Tomasz196407 pisze:rozumiem ze Ty weszłeś w L z tym sl,niceone pisze:Mozna kupowac eda, SL ciasny, 1.1190
jak bym miał wejść w L teraz to ze sl conajmniej 1.1150,
dlatego to jest bez sensu
Pzdr
i jak juz to nie opór przebiło tylko wsparcie jak juz sie czepiasz
Tak masz racje, przebilo wsparcie, na razie edek dla mnie nie tykalny dopoki nie wroci nad to wsparcie na dziennej, wracam do swoich PLN, edek bardziej hobbistycznie na waznych oporach/wsparciach, na eur/pln duzo latwiej i przyjemniej kosi sie cash.
Pzdr
Pzdr
-
- Fanatyk
ok nie ma sprawy,niceone pisze:Tak masz racje, przebilo wsparcie, na razie edek dla mnie nie tykalny dopoki nie wroci nad to wsparcie na dziennej, wracam do swoich PLN, edek bardziej hobbistycznie na waznych oporach/wsparciach, na eur/pln duzo latwiej i przyjemniej kosi sie cash.
Pzdr
mysle ze ten kto złoto gra i analizuje ten wejdzie w sell,
sl wg ustawien swoich ale nie wiekszy niz 1137, 5-6 $ sl mysle warty jest ryzyka i pozycji
w grudniu - zgodze się, ale w którym roku? 2020 ?pr7emo pisze:teraz będzie że fed jest coraz bliżej podwyżki (prawdop w Grudniu) to zasilą powolne wzrosty na uJ
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
w tym ma być podwyżkahighend pisze:w grudniu - zgodze się, ale w którym roku? 2020 ?pr7emo pisze:teraz będzie że fed jest coraz bliżej podwyżki (prawdop w Grudniu) to zasilą powolne wzrosty na uJ
Bullard dziś mówił że giełda nie może rosnąć non stop w oparciu o tani dostęp do pieniądza
Jackal pisze:Kisiel zajebistym nie jest sie od razu, no chyba ze w twoim wypadku jest inaczej. Dla mnie 120 zł to pierwsza większa strata na koncie real. Ale uczę sie, aby za jakiś czas mieć 3 razy po 120 zł na spreadzie;)), a nie samej straty. Truman pozycje jeszcze trzymam bo niedaleko mam s/l wiec 20 zł w te czy we wte to już pikus. Moze będziesz miał racje to za moje błędy zapłacę mniejsza "karę".
no spoko spoko, przecież to bylo z uśmieszkiem