elusia pisze:highend czesto gram na usd/try ale po 0,1 l

ja nieraz zostawiam w piątek sell na 1 lot
i w poniedziałek zamykam na tym samym poziomie, a kasa ze swapu jest

czasami żałuje, że zamknąłem bo fajnie leci dalej na dół.... ehh

elusia pisze:highend czesto gram na usd/try ale po 0,1 l
homar pisze:wy tu gadu gadu a SP500 robi sobie jaja z całego świata.... cóż za optymistyczny kraj wilków z wall street
no w końcu nasz guru na spadki się odezwałNowy123 pisze:homar pisze:wy tu gadu gadu a SP500 robi sobie jaja z całego świata.... cóż za optymistyczny kraj wilków z wall street
oj tam HFT dzalaj liczlem ze luke domna w pierwszych 2 h handlu a tu meczarna na podbijano malym veluleniku
w pierwszym poście masz regulamin działu - przeczytaj go dokładniePanoptic pisze:Niech oceną będą wejścia
Jasne... tylko że 12 czerwca Carney wypowiedział jedno zdanie :harymilloki pisze:A myślałem że wykombinują dzisiaj na kablu to co miało miejsce 12 czerwca .... Pamiętasz Capul ...?
Święta racja. Takie małe straty też mogą uszczuplić porządnie depozyt i nie jedna osoba to przerobiłaPanoptic pisze:Elusia 25tys to jest dobry fundament tylko niech nikt ci nie wmówi, ze tracąc na niskich lotach nic się nie dzieje.....w tym rynku nie liczy się ilość wejść tylko ich wynik. Stracisz niską kwote będziesz starała się szybko ja odzyskać podwajając inwestycje i wtedy koło się nakręca od euforii po rozpaczelusia pisze:Chciałam powiedzieć, że wszystko co napisaliście jest dla mnie pouczające i na pewno daje do myślenia. Pytałam, bo chciałam wiedzieć, czy przelewarowywuje. Dzięki wszystkim za uwagi
Mam nadzieję że nie stałam się powodem spięć forumowych
Tym bardziej, że w przypadku wielu z nas tracącym jest broker ;-).elusia pisze:Ja też jestem zdania że kasy starczy dla wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok... Tylko że ja nie zwracam uwagi na fundamenty...Ciapul pisze:w pierwszym poście masz regulamin działu - przeczytaj go dokładniePanoptic pisze:Niech oceną będą wejścia
-- Dodano: pn 21-07-2014, 22:06 --
Jasne... tylko że 12 czerwca Carney wypowiedział jedno zdanie :harymilloki pisze:A myślałem że wykombinują dzisiaj na kablu to co miało miejsce 12 czerwca .... Pamiętasz Capul ...?
"podwyżki stóp mogą być wcześniej niż spodziewa się rynek"
i nie ważne, że potem przez pół godziny gadał o tym jakie to niesie za sobą zagrożenie dla brytyjskiej gospodarki....
natomiast wszystko co się potem na GU wydarzyło jest pochodną tego jednego zdania...
-- Dodano: pn 21-07-2014, 22:09 --
natomiast zwróć uwagę, jak szybko BoE zdementował piątkową plotkę o gołębim wywiadzie Carney'a która wywołała tą popołudniową obsuwę - IMO to jest znak że nie przeszkadza im wysoki funt zeby nie powiedziec ze jest im na rękę... więc po co kopać się z koniem...