DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Gdyby nie niska płynność to pewnie bylyby przeslanki mówić, że po szczycie korekty.
Zresztą, ja i tak trzymam sie zdania, że na edku dalej trend spadkowy. Nie wiem czy ktoś poza mną i Zaba mysli tak samo, ale jak dla mnie - dopóki nie pykna poziomów, ktore gwalca fundamenty to tylko korekta.
Zresztą, ja i tak trzymam sie zdania, że na edku dalej trend spadkowy. Nie wiem czy ktoś poza mną i Zaba mysli tak samo, ale jak dla mnie - dopóki nie pykna poziomów, ktore gwalca fundamenty to tylko korekta.
off topic pytanie mam moze ktos doradzi: gdzie kupic fizycznie złoto lub srebro (w formie sztabek lub monet?)
Czy tylko mennica polska? Ktos zna przepisy dot przewozu zlota przez granice itp? ew. w niemczech wiem, ze mozna z banków.... Wszelkie allegro odpada - musi być wiarygodne źródło, a nie "tombak".
Chyba ostatni dzwonek na zakup kruszców.
Jesli ktoś ma info to poproszę na priva. Jestem w podróży i nie ogarnę forum. Fenkju
Sorry za off topic
Czy tylko mennica polska? Ktos zna przepisy dot przewozu zlota przez granice itp? ew. w niemczech wiem, ze mozna z banków.... Wszelkie allegro odpada - musi być wiarygodne źródło, a nie "tombak".
Jesli ktoś ma info to poproszę na priva. Jestem w podróży i nie ogarnę forum. Fenkju

Sorry za off topic
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
http://independenttrader.pl/346,jak_i_g ... hetne.htmlhighend pisze:off topic pytanie mam moze ktos doradzi: gdzie kupic fizycznie złoto lub srebro (w formie sztabek lub monet?)
Sorry za off topic
imho edek zaraz ostro w dół...zrobiła się mała harmoniczna formacja i PA też tak wskazuje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to czemu siedzisz z lkami?shogomad pisze:imho edek zaraz ostro w dół...zrobiła się mała harmoniczna formacja i PA też tak wskazuje![]()

- dobryfxplayer
- Maniak
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Ali pisze:to czemu siedzisz z lkami?shogomad pisze:imho edek zaraz ostro w dół...zrobiła się mała harmoniczna formacja i PA też tak wskazuje![]()
BO juz je miałęm wcześniej troche na pałe...i teraz czekam aż je zamkne na zero. Bedzie okazja zanim odbijemy sie od harmonika, ale krótka. Więc tycze z alarmami na m1 teraz

- dobryfxplayer
- Maniak
dzisiaj poniedzialek. wszyscy spia. ale itak zmiennosc jestsanto pisze:każdy pipsy liczy że tak cisza?

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
juutro czasowka dla kabla na C lub 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.