Troche szarpania tam będzie...oandianie sie łatwo nie poddająsanto pisze:wy tu gadu gadu a zaraz z klina wypadniemy dołemna edku

Troche szarpania tam będzie...oandianie sie łatwo nie poddająsanto pisze:wy tu gadu gadu a zaraz z klina wypadniemy dołemna edku
ale 70 ładnie trzyma ;/;/santo pisze:i wypadliśmy
Bossa w swoich wskaźnikach nie oferuje czasu....Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
bsony pisze:Bossa w swoich wskaźnikach nie oferuje czasu....Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
wklej wskaźnik candle time.
Dzięki wielkiejen-yy pisze:Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
ja używam czegoś takiego
Zolo pisze:Pytanie teraz brzmi: czy poziom 1.1320-30 wytrzyma? I czy na pewno to wystarczy na uformowanie się podfali c?