Troche szarpania tam będzie...oandianie sie łatwo nie poddająsanto pisze:wy tu gadu gadu a zaraz z klina wypadniemy dołemna edku
DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
ale 70 ładnie trzyma ;/;/santo pisze:i wypadliśmy
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Bossa w swoich wskaźnikach nie oferuje czasu....Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
wklej wskaźnik candle time.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bsony pisze:Bossa w swoich wskaźnikach nie oferuje czasu....Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
wklej wskaźnik candle time.
Dzięki wielkiejen-yy pisze:Ali pisze:Pracuje ktoś na bossafx? Mam pytanie czy wie ktoś jak ustawić zegar odmierzający zakończenie świeczki? Jak coś proszę na priv, nie moge tego nigdzie znaleść. Sorry że tu pytam ale dużo osób to czyta
ja używam czegoś takiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
72% nie może się Mylić XD
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- atlanticos
- Maniak

ejek na m30 przebija wlasnie szyje rgr'a - zasieg po wybiciu 100 pipsow nizej
Ostatnio zmieniony 18 maja 2015, 15:49 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Pytanie teraz brzmi: czy poziom 1.1320-30 wytrzyma? I czy na pewno to wystarczy na uformowanie się podfali c?
Zolo pisze:Pytanie teraz brzmi: czy poziom 1.1320-30 wytrzyma? I czy na pewno to wystarczy na uformowanie się podfali c?
dzisiaj pewnie tam nie dojdziemy ;/