DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Już 67%. Nowy jestem to dodałem cegiełkę:)
Wsparcie w postaci dolnej bandy LT, strefa 1.1370 na edku:
Eski warto zasadzać dopiero poniżej 1.1320, czyli poniżej kolejnego wsparcia na H1. Jeśli tam dojdziemy (?), to wtedy z 50 pipsów do wyjęcia.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kangur L 0.8003, SL 10 pipsów niżej.
Zoabczymy.
Zoabczymy.
E tam, u mnie edek zrealizował scenariusz, który zakładałem wczoraj na noc, tj. stestowano ostatnie wsparcie. Profit.
Obawiam się, że jeszcze na spadek za wcześnie, więc ucinam zysk.
Obawiam się, że jeszcze na spadek za wcześnie, więc ucinam zysk.
Osobiście myślę, że aby ziścił się moment dojścia na DAX-ie do linii szyji rgr-a na h1 (okolice 11650) edek musi przynajmniej zejść w rejon 1.1320.
to co popchane pod poziomy gdzie usa skonczyl hndelek w Pietek takie mam opcje dla eda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
śmiesznie , bo jeszcze przed weekendem wszyscy* mówili o wielkich L kach a dzisiaj 67% obstawia na S 
* większość

* większość
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jest tam strefa podażowa, jak dla mnie - może być.Nowy123 pisze:to co popchane pod poziomy gdzie usa skonczyl hndelek w Pietek takie mam opcje dla eda
-- Dodano: 18 maja 2015, 12:07 --
Kongo, w ankiecie mogą braćź udział osoby niewypowiadające się na forum...PipsKong pisze:śmiesznie , bo jeszcze przed weekendem wszyscy* mówili o wielkich L kach a dzisiaj 67% obstawia na S
* większość
owszem , ale mnie śmieszą teksty typu " o już będzie 1.05 " no może kiedyś będzie ale to temat o DT a nie WT or MT 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

-- Dodano: pn 18-05-2015, 12:15 --
smieszne co takiego ze sie pisalo o S czy ze juz widzieli 1,15x 1,16PipsKong pisze:śmiesznie , bo jeszcze przed weekendem wszyscy* mówili o wielkich L kach a dzisiaj 67% obstawia na S
* większość
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.