Też to obserwuję, jeśli wyjdą ponad 11 610 i tam pozostaną (H4) warto się zastanowić nad L. Alternatywny scenariusz zjazd w okolice 11 300.Venomouss pisze:na daxie gorna banda kanalu spadkowego z ostatniego mies (prawie, u mnie gdzies ok 11600 wypada) i potencjajny ORGR na h1, nie wiem jak wolumeny bo mam ogrraniczony dostęp dzis, moze edek bedzie sprzyjal wybiciu kanalu.
DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015
malse pisze:Też to obserwuję, jeśli wyjdą ponad 11 610 i tam pozostaną (H4) warto się zastanowić nad L. Alternatywny scenariusz zjazd w okolice 11 300.Venomouss pisze:na daxie gorna banda kanalu spadkowego z ostatniego mies (prawie, u mnie gdzies ok 11600 wypada) i potencjajny ORGR na h1, nie wiem jak wolumeny bo mam ogrraniczony dostęp dzis, moze edek bedzie sprzyjal wybiciu kanalu.
tak łatwo nie bedzie , w piatek podaz jasno pokazala ze tam siedzi, grecja, sratata ... zobaczymy

no chyba wreszcie edek zacznie wracać na swoje właściwe poziomy 1.03-1.05....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potencjalnie edek jest w klinie zwyżkującymoiro pisze:no chyba wreszcie edek zacznie wracać na swoje właściwe poziomy 1.03-1.05....

-
- Stały bywalec
Albo tak:MERLIN pisze:potencjalnie edek jest w klinie zwyżkującymoiro pisze:no chyba wreszcie edek zacznie wracać na swoje właściwe poziomy 1.03-1.05....
- atlanticos
- Maniak
MERLIN pisze:potencjalnie edek jest w klinie zwyżkującymoiro pisze:no chyba wreszcie edek zacznie wracać na swoje właściwe poziomy 1.03-1.05....

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p765771
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Venomouss pisze:malse pisze:Też to obserwuję, jeśli wyjdą ponad 11 610 i tam pozostaną (H4) warto się zastanowić nad L. Alternatywny scenariusz zjazd w okolice 11 300.Venomouss pisze:na daxie gorna banda kanalu spadkowego z ostatniego mies (prawie, u mnie gdzies ok 11600 wypada) i potencjajny ORGR na h1, nie wiem jak wolumeny bo mam ogrraniczony dostęp dzis, moze edek bedzie sprzyjal wybiciu kanalu.
tak łatwo nie bedzie , w piatek podaz jasno pokazala ze tam siedzi, grecja, sratata ... zobaczymy
Dlatego obserwuję, nie dotykam do czasu wyraźnego przejścia 11 610, lub zejścia w okolicę 11 300 wtedy myślę także założyć L
Pewnie już słyszeliście:
FT opublikował dziś list premiera Grecji do szefowej MFW, w którym twierdzi on, iż Ateny o mały włos i nie zapłaciłybyostatniej raty 750 mln EUR dla funduszu. Wg. FT Tsipras napisał, iż bez pomocy EBC Grecja nie spłaciłaby raty. Dodatkowo szef rządu Grecji sugeruje, iż rządowi może wkrótce zabraknąć pieniędzy na wypłaty dla urzędników. Jego zdaniem bez pomocy ze strefy euro Grecja nie przetrwa do końca czerwca.
Read more: http://xpuls.pl/list-tsiprasa-sprzyja-s ... z3aTnrrtIU
Ed na wsparciu 1.1370, które w ostatnich dniach wielokrotnie pokazywało swoją moc jako wsparcie lub opór.
FT opublikował dziś list premiera Grecji do szefowej MFW, w którym twierdzi on, iż Ateny o mały włos i nie zapłaciłybyostatniej raty 750 mln EUR dla funduszu. Wg. FT Tsipras napisał, iż bez pomocy EBC Grecja nie spłaciłaby raty. Dodatkowo szef rządu Grecji sugeruje, iż rządowi może wkrótce zabraknąć pieniędzy na wypłaty dla urzędników. Jego zdaniem bez pomocy ze strefy euro Grecja nie przetrwa do końca czerwca.
Read more: http://xpuls.pl/list-tsiprasa-sprzyja-s ... z3aTnrrtIU
Ed na wsparciu 1.1370, które w ostatnich dniach wielokrotnie pokazywało swoją moc jako wsparcie lub opór.
- atlanticos
- Maniak
65% w ankiecie na gorze nie slyszalomelpomena pisze:Pewnie już słyszeliście:

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz