DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 maja 2015, 00:00

Wzrost
11
20%
Bez zmian
7
13%
Spadek
37
67%

Liczba głosów: 55

santo
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 18.05.2015

Nieprzeczytany post autor: santo »

A gdzie Kusus miał taką fajną piramidę... pewnie leży nieprzytomny ze szczęścia.... lub alko.....
żabka pewnieteż zarobiony ;) ja też nie narzekam. ... martwi mnie tylko Highend mam nadzieje że zdążył się obrócić.

Tak Btw przydała by się nakładka na mt4 filtrująca analizy nowego żabki, kususa merlina niemaszka itd... to by była kura znosząca złote jaja. cały czasnie wiempo co sobie coś udowadniacie, skoro każdy gra swoje i jest specjalistą w danej dziedzinie. wiecie co jest najcenniejsze.....? Jak ktoś da cynk że nie weszło i że plan się zmienia.... jest to chyba ważniejszy sygnał niz samo wejście ;)

Chłopaki imwiększą mamwiedze (dupogodziny) tym większy szacun
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

santo pisze:A gdzie Kusus miał taką fajną piramidę... pewnie leży nieprzytomny ze szczęścia.... lub alko.....
żabka pewnieteż zarobiony ;) ja też nie narzekam. ... martwi mnie tylko Highend mam nadzieje że zdążył się obrócić.

Tak Btw przydała by się nakładka na mt4 filtrująca analizy nowego żabki, kususa merlina niemaszka itd... to by była kura znosząca złote jaja. cały czasnie wiempo co sobie coś udowadniacie, skoro każdy gra swoje i jest specjalistą w danej dziedzinie. wiecie co jest najcenniejsze.....? Jak ktoś da cynk że nie weszło i że plan się zmienia.... jest to chyba ważniejszy sygnał niz samo wejście ;)

kurde muszę się jednak nauczyć czytać to forum :P
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

:wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ali
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ali »

santo pisze:A gdzie Kusus miał taką fajną piramidę... pewnie leży nieprzytomny ze szczęścia.... lub alko.....

Jeżeli chodzi o tamtą piramidkę to wątpie by był zarobiony. Bo pierwszy sell stop jakby się otworzył to miałby 20pipek ;P więc raczej na dziś jeszcze nie zarobiony. Ale w dobrym kierunku zmierzający.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dont worry be happy ;)
Zloto i usdtry wskaze droge dalej :)

Dolar musial odreagowac spadki.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

Jeśli mamy właśnie kończyć szczyt korekty na edku to powinniśmy w tym tygodniu znaleźć w tym potwierdzenie. Jutro jest wysyp ważnej ilości danych, podtrzymanie spadków z dzisiaj daje szanse na przełamanie.

W prognozie długoterminowej to widzę, jak na wykres 1W, trend na edku spadkowy. Potencjalny zasięg flagi (?) do 0,95? Może niżej, nie wiem, ja tak wielkiej wagi do proporcji nie przykładam. Dla mnie istotne jest to, że parytet na pewno zaliczymy.

Natomiast w krótszym okresie może jeszcze stestujemy czerwoną linię (ok 1,153). Dla mnie jej przejście będzie przesłanką do stwierdzenia, iż na edku jest trend wzrostowy, a wyjście ponad żółtą raczej w tym utwierdzi. Ale wątpię, tu nie ma fundamentów. Prędzej zjem Highenda wykres, niż edek przy obecnej polityce monetarnej tam zawędruje. Pomijam przejściowe spekulki przy rajdach na złych danych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://news.forexlive.com/!/shares-of-f ... n-20150518 shares-of-forex-broker-plus-500-down-25-as-some-uk-accounts-frozen

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

myślicie że kitajce coś w nocy sensownego zrobią.....
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

santo pisze:myślicie że kitajce coś w nocy sensownego zrobią.....
fajnie by było jakby popchneli jeszcze w dół :P
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

PipsKong pisze:
santo pisze:myślicie że kitajce coś w nocy sensownego zrobią.....
fajnie by było jakby popchneli jeszcze w dół :P
Przy takim umocnieniu dolara, mogą jeszcze parę pipsów pchnąć w dół. Na edzie H1 średnia 200 jest w okolicach 1.1290, może ona stanowić zauważalny przystanek także dla Azji (dla Ameryki stanowiła).

Zablokowany