DayTrading: Poniedziałek 17.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.03.2014
he he i wracaja i edek znowu na maxy dzisiaj bo jutro dzien ostatniej szansy
na 1,4 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
Koniec chinskiego roku ? to troche tak jakby do dzisiaj obchodzić Wigiliepkubiu pisze:odprexex pisze:MowmiSasiad pisze:Co za brednie że nikt nie kupuje fizycznego złota? hahahah a skąd to niby możesz wiedzieć? Ostatnio padła informacja że Chiny po cichaczu podkupiły spore ilości (wiadomo nie chcą pompować ceny tylko kupować ile się da jak taka promocja). Jeśli chodzi o grubasy na wall street, city etc. to nikt na tym forum nie ma chyba takich inside'ów (a nawet jakby miał to kto mu uwierzy?). Natomiast jeśli chodzi o inwestorów indywidualnych (wiem, wiem najmniej istotni) to takie firmy jak mennica wrocławska mają zwiększone dzienne obroty o kilkadziesiąt a czasem i powyżej 100% w porównaniu do roku ubiegłego. Więc proszę nie siać takich farmazonów, bo tylko się zbulwersowałem i mi ciśnienie skoczyło
![]()
Chiny owszem i skupują jednak wiele funduszy wywala spore ilosci fizycznego złota i można to znaleźć bez problemu ( na przykład tu http://xpuls.pl/raports/tygodniowy-rapo ... cow-zloto/ ) Mniej emocji to zawsze będzie z korzyścią dla wyników , pozdrawiam
popierwsze mamy koniec roku chińskiego co automatycznie zmiesza popyt fizyczny
a cena powyzej 1300 nie jest atrakcyjna dla iwestorów do zakupu tego kruszcu i będą czekać na spadek poniżej 1300
Tyle mi w oko wpadło , witajcie
będą potrzebne bardzo złe dane o produkcji przemyslowej z USA żeby podeszli pod 1.3950~crok. pisze:he he i wracaja i edek znowu na maxy dzisiaj bo jutro dzien ostatniej szansyna 1,4
- atlanticos
- Maniak

psxor - niekoniecznie dane... wystarcza zlecenia oczekujące....
edek m30 - wygląda jakby miało nim ostro pobujać... ale kierunku w tym momencie nie odważę się wskazać... czekam na wybicie chyba ze jakiś sygnał z małego interwału się wcześniej pojawi
https://www.tradingview.com/x/DwRjlbwN/
edek m30 - wygląda jakby miało nim ostro pobujać... ale kierunku w tym momencie nie odważę się wskazać... czekam na wybicie chyba ze jakiś sygnał z małego interwału się wcześniej pojawi
https://www.tradingview.com/x/DwRjlbwN/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Takie dobre dane o produkcji i 0 ruchu ? jestem zszokowany.
bo goldmany maja cel 1,43 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
no to wybiliśmy, teraz czekamy jak sie zamknie świeca, nieźle bankstera zasrana kręci, dane bardzo dobre a oni 0 reakcji i jeszcze jazda w góre, to sie nazywa mieć tupet 
uwaga na edka to falsxywka goldmany zmieniaja optyke
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
PUMP and DUMP = SP500
niech wciagaja detal w L na EDKU bardzo ladnie im to idzie maja czas do Srody
-- Dodano: pn 17-03-2014, 15:49 --
jeszcze nie jedno SL przeczysza na EDKU przed FEDEM
-- Dodano: pn 17-03-2014, 15:51 --
pejsy co tylko wskoczyly juz oslabiaja USD i czyszczenie SL odchodzi piekne na KABLU i EDKU
niech wciagaja detal w L na EDKU bardzo ladnie im to idzie maja czas do Srody
-- Dodano: pn 17-03-2014, 15:49 --
jeszcze nie jedno SL przeczysza na EDKU przed FEDEM
-- Dodano: pn 17-03-2014, 15:51 --
pejsy co tylko wskoczyly juz oslabiaja USD i czyszczenie SL odchodzi piekne na KABLU i EDKU
byle by to nie bylo moje ktore mam na 1,3980 benowi bym jeszcze dala ale jej 
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie