DayTrading: Poniedziałek 15.09.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 wrz 2014, 00:00

Wzrost
17
52%
Bez zmian
4
12%
Spadek
12
36%

Liczba głosów: 33

Dadas

Re: DayTrading: Poniedziałek 15.09.2014

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

highend pisze:Może zabrzmi nieco fantastycznie, ale:
z eLek ustawiłem TP na pszenicy na 523. To jest wg. mnie maksymalny zasięg wzrostów (odreagowanie mocnych spadków) przed dalszymi spadkami. Zobaczymy co się urodzi z tego. Pozbyłbym się wtedy 3 z 4 pozycji i wylazł z tego i zasadził S. Taki plan.
Co wyjdzie to wyjdzie.

Niemiaszku dzięki za wyjaśnienie dlaczego Gold rośnie dziś :564: :564: :564: :)
Co będzie dalej? Chyba zalezy od dolara i FED ?
Ale taki ruch na GOLD, to nic wielkiego, zwykła mała korekta.
Jak na GOLD, to jest mały SL.
Pozatym, dobry moment na S.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

A soja równie fantastycznie jak pszenica:
L z TP 1089 :shock: :shock: :shock: :shock:

co wynika z... górnej linii kanału spadkowego głównego i FIBO 23.6

jakie jaja.
Totalnie ANTY TREND. Więc pewnie się nie sprawdzi.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

Nowy123 pisze:szczesliwy dzen wygral mojnr telefonu maszynke do golenia ale zaplac pan sam za przesylke 20 zl hahaha i dzownie z zastrzeżonego nr hahahah ta naganiacze telemarketingowe
Też do mnie dzwonili. Spytalem sie babki skad maja moj numer - powiedziala ze komputer wygenerowal.... w sumie dobre ale jak powiedzialem ze to przetwarzanie danych to juz cisza byla. Ucieszylem sie z darmowej super szwajcarskiej maszynki i powiedzialem ze chetnie ja odbiore osobiscie :) nie dogadalem sie z panią. Biora numery firmowe chyba..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Matthew414 pisze:
Nowy123 pisze:szczesliwy dzen wygral mojnr telefonu maszynke do golenia ale zaplac pan sam za przesylke 20 zl hahaha i dzownie z zastrzeżonego nr hahahah ta naganiacze telemarketingowe
Też do mnie dzwonili. Spytalem sie babki skad maja moj numer - powiedziala ze komputer wygenerowal.... w sumie dobre ale jak powiedzialem ze to przetwarzanie danych to juz cisza byla. Ucieszylem sie z darmowej super szwajcarskiej maszynki i powiedzialem ze chetnie ja odbiore osobiscie :) nie dogadalem sie z panią. Biora numery firmowe chyba..
kurr do mnie też dzownili... LOL ;) może mają numery z nicków na forum :d
od razu podziękowałem i nawet nie chciałem słuchać co ma do powiedzenia. Sio ;)

Dadas

GOLDH1.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

jutro kablowe dane CPI
prognozy zakładają, że będzie jeszcze niższa (1.5% RDR) zaś MDM ma wzrosnąć o 0,4% .
korelacja między tymi dwoma wskaźnikami jest niemal idealna (jeśli chodzi o odczyt lepszy-gorszy od oczekiwań) - jest szansa na jakiś ruch
Swing

Dadas

Matthew414 pisze:
Do mnie kiedyś dzwonią i pyta mnie taki jeden, czy wiem kto to jest Okrasa?
To ja mu na to, że to smalczyk na ziemniaczkach.
Gościu nie wiedzoiał co dalej mówić.

Generalnie, jak nie mam humoru, to biedna jest taka osoba!

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

korzystacie z autochartist ? czasami ma fajne pomysły ;) nsdq wyłapał przy 4060 ..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

marcin76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

ciekawa analiza

http://www.youtube.com/user/magictraderTV

potencjalnie zwiększa się liczba kupujących na EUR USD , a z szortów wychodzą - podobno

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Dadas pisze: Do mnie kiedyś dzwonią i pyta mnie taki jeden, czy wiem kto to jest Okrasa?
To ja mu na to, że to smalczyk na ziemniaczkach.
Gościu nie wiedzoiał co dalej mówić.

Generalnie, jak nie mam humoru, to biedna jest taka osoba!
[Off Topic:]

Jak kiedyś sprzedawałem auto, to mi zadzwonił telefon o godzinie 23.30 bodajże
i facet pyta " za ile odda Pan to auto" ? (samo pytanie już mnie wk*** bo nawet nie obejrzał a już zbija z ceny!)
Dostał niestety nieuprzejmą odpowiedź cytując siebie: "O tej porze Pana już nie stać!" :twisted: :twisted: :twisted:
A często mi dzwonią ludzie o 7.00 :/ czy oni nie rozumieją, że zwykła kultura wymaga telefonowania w godzinach od 9.00 do 21.00, a nawet do 19.00 ? A jak mi dzwoni jakiś nachalny z ofertami w piątek po 20.00 to też masakra.
Od niedawna używam w telefonie opcji: "silent mode on" ustawionej na noc. Potem widzę ile mam nieodebranych, ale przynajmniej śpię, a nie pobuda w srodku nocy.
I jeszcze sytuacja z dzisiaj: facet mi dzwoni i grozi podaniem na policję skarbową bo mu w ciągu 7 dni nie dostarczyłem(!) faktury. Tłumaczę debilowi (bo podskakuje do telefonu), ze jestem na wakacjach i że faktura jest wystawiona 1szego dnia po wykonaniu usługi i mu wyślę mailem (tylko niech poda email), to on na to, że "ma być u niego do 12.00 dziś". Ja pierdykam. A maila nie podał. Przecież ma czas do poczatku października na rozliczenie ;)

[/Off topic]

Zablokowany