DayTrading: Poniedziałek 15.09.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.09.2014
szczesliwy dzen wygral mojnr telefonu maszynke do golenia ale zaplac pan sam za przesylke 20 zl hahaha i dzownie z zastrzeżonego nr hahahah ta naganiacze telemarketingowe
tombadger pisze:krzychu3_1989 pisze:a co tam tak spada - coś konkretnie czy wszystko po trochu ?Nowy123 pisze:nasdaq pieknie zwiastun
Najbardziej Tesla, ponad 7,5%
http://www.nasdaq.com/quotes/nasdaq-100-stocks.aspx
haha... korciło mnie by shorcić Teslę, ale obiecałem że nie będę (przez szacunek do firmy)

Tesli nie ma w sp500.... więc nie ma związku. Ale Apple też CHCE spadać. I zleci.
DAX też prospadkowo wygląda.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

http://insidefutures.com/article/129613 ... rning.html
tym razem Layne ostrzega (?), że RSI wykupione i zaraz będzie zjazd?
-- Dodano: 15 wrz 2014, 18:02 --

RGRa na siłę szukasz trochę.
tym razem Layne ostrzega (?), że RSI wykupione i zaraz będzie zjazd?

-- Dodano: 15 wrz 2014, 18:02 --
TP 1242 lub 1245. Przynajmniej u mnie

RGRa na siłę szukasz trochę.
DAX - dzisiaj bardzo silny, prawie nie reagował na spadki w USA na początku sesji.
Może być jutro wybicie górą z kanału (flaga???)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nasdaq robi bazę do piątkowych wzrostów przy debiucie Alibabyhighend pisze: haha... korciło mnie by shorcić Teslę, ale obiecałem że nie będę (przez szacunek do firmy)
Tesli nie ma w sp500.... więc nie ma związku. Ale Apple też CHCE spadać. I zleci.
DAX też prospadkowo wygląda.

A co do DAXa to dla mnie prospadkowo to nie wygląda. Jeśli juz to na dwoje babka wróżyła. Jeśli wyjdzie ponad 9690 dzisiaj to koniec korekty i winda do 10k (przy okazji wybicie z flagi na H1). A szanse są spore bo znając życie to na koniec dnia będą wyciągać SP500 i DAXowi przy okazji coś skapnie z tego tytułu
Expect the Unexpected...
Marcin30 pisze:DAX - dzisiaj bardzo silny, prawie nie reagował na spadki w USA na początku sesji.
byle do rozliczena kontratow
Dokładnie... O ile wybije z flagi. Na korzyść wzrostów przemawia też dzisiejsze odbicie od EMA200 na H1. Już w zeszłym tygodniu pisałem, że zmierzamy do tej ema na H1Marcin30 pisze:DAX - dzisiaj bardzo silny, prawie nie reagował na spadki w USA na początku sesji.
Expect the Unexpected...
A co jak nie wyjdzie ponad 9690 ? przecież na kasowym nie wyszedłtuvok pisze: Nasdaq robi bazę do piątkowych wzrostów przy debiucie Alibaby
A co do DAXa to dla mnie prospadkowo to nie wygląda. Jeśli juz to na dwoje babka wróżyła. Jeśli wyjdzie ponad 9690 dzisiaj to koniec korekty i winda do 10k (przy okazji wybicie z flagi na H1). A szanse są spore bo znając życie to na koniec dnia będą wyciągać SP500 i DAXowi przy okazji coś skapnie z tego tytułu

DAX musiałby wrócić na 9770 i do swojego kanału wzrostowego... możliwe oczywiście. Ja jestem pro-spadkowo, TP w okolicach 9500 i to będzie głowa RGRa (lewe ramię widać już). Oczywiście wyjdzie w praniu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.