Skoro o snachXet pisze:słyszałem taką technikę, przed snem zadajesz sobie pytanie i w śnie przychodzi odpowiedz. Coś ala szukajcie a znajdziecie, pukajcie a bedzie wam otworzone itp. zapytałem się co będzie w środę i widziałem jak usd spada niczym euro po ogłoszeniu QE. Nigdy takiego czegoś wcześniej nie miałem.Ali pisze:mniej myśl o foreksie jak się kładziesz heheXet pisze:miałem sen, w którym widziałem jak USD spada w środę. Może to proroczy sen od siły wyższej ? A może siła wyższa specjalnie odwrotnie nagania. Niedługo się okaże.
DayTrading: Poniedziałek 15.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.06.2015
FXStreet Team
EUR/USD: Greece Decision Must Be Made On Thursday
Do you want to know which are the Current Trading Positions of our contributors? Get a glance here .
EUR/USD: Greece Decision Must Be Made On Thursday
Do you want to know which are the Current Trading Positions of our contributors? Get a glance here .
Od tygodnia, nie mam kompletnie pomysłu na grę
Ani na indeksy, ani na waluty. Co tu wymyślić. Ma ktoś jakiś pomysł. Czy to czas na urlop?
czy teraz na pejsaci domkną lukę na sp500?
Ja się raczej zastanawiam nad eSką, czy nie pójdą czasem w ślady Europy.Budyn pisze:czy teraz na pejsaci domkną lukę na sp500?
Dziś Mario mówi o 15
Najlepiej wylaczyc fx i wrocic we czwartek. Mario bedzie probowal zgawcil euro zeby nie bylo jednorazowej szpili 500 piosow w dol we srode na edku
pewnie to samo jutro bedzis probowala zrobic merkel... A z drugiej strony popyt bedzie probowal sprzedac pozycje wyzej i czeka nas patologia do srody. No coz. Ja odpuszczam calkowicie rynek i wracam za tydzien. Powodzonka 
-
Mpapiez
Ciekawy tydzień się zapowiada
, FED, draghi, mnóstwo danych
...
Na moje, to ten tydzień wyznaczy kierunek na jakieś trend średnio terminowy... Ale raczej ameryki nie odkryłem.
W zasadzie wszystko zależy od FED'u. Jeżeli podniosą stop procentowy, to dolar powinien się pięknie umocnić.
Na moje, to ten tydzień wyznaczy kierunek na jakieś trend średnio terminowy... Ale raczej ameryki nie odkryłem.
W zasadzie wszystko zależy od FED'u. Jeżeli podniosą stop procentowy, to dolar powinien się pięknie umocnić.
Gdyby ktoś się nudził w pon. to ładnie short gbpaud wchodzi. do wyjęcia na jednej pozycji jakieś 400pip w tym tyg. Czas jest można grać... jeżeli h4 zamknie 2 razy poniżej 20045 to strzał na południe powinien być ładny.Pozdrawiam.
myślicie że dax pyknie 10800 przed środą? Może tak i odbicie, edek w dół, taka zależność???