DayTrading: Poniedziałek 15.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.06.2015
Na Edku sprezyna naciagnieta do granic mozliwosci.... akurat do srody kanal 1.1150 - 1.13 tak sie zawęży, że jak puści guma to miśkom albo bykom jaja pourywa ... stawiam na tych drugich 

-
- Fanatyk
złoto 3h,
trzy razy
, czasem trzeba cierpliwosc mieć,
uwaga na wybicie kanału,
zobaczymy
trzy razy

uwaga na wybicie kanału,
zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
miałem sen, w którym widziałem jak USD spada w środę. Może to proroczy sen od siły wyższej ? A może siła wyższa specjalnie odwrotnie nagania. Niedługo się okaże.
mniej myśl o foreksie jak się kładziesz heheXet pisze:miałem sen, w którym widziałem jak USD spada w środę. Może to proroczy sen od siły wyższej ? A może siła wyższa specjalnie odwrotnie nagania. Niedługo się okaże.
wspracie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam, macie jakieś opinie co do GBPAUD? Jak dla mnie wygląda na ostry short (właśnie próbuje się przebić )- jak to widzicie? Pozdrawiam.
słyszałem taką technikę, przed snem zadajesz sobie pytanie i w śnie przychodzi odpowiedz. Coś ala szukajcie a znajdziecie, pukajcie a bedzie wam otworzone itp. zapytałem się co będzie w środę i widziałem jak usd spada niczym euro po ogłoszeniu QE. Nigdy takiego czegoś wcześniej nie miałem.Ali pisze:mniej myśl o foreksie jak się kładziesz heheXet pisze:miałem sen, w którym widziałem jak USD spada w środę. Może to proroczy sen od siły wyższej ? A może siła wyższa specjalnie odwrotnie nagania. Niedługo się okaże.
ale dzisiaj nuda totalna ;/
przynajmniej na GBP/USD bo na resztę nie patrzyłem
przynajmniej na GBP/USD bo na resztę nie patrzyłem

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!