a edek to maja spadac

widzisz jak spada?Zwiastun pisze:DAX - nie za wysoko jak na tą porę? - powinien teraz zjechać
Stoch-wolny, MACD klasyczny i histogram, ADX z nałożonym wskaźnikiem RAVI, Wskaźnik Coppocka, wskaźniki AROONA up/down i oscylator,MarioDM pisze:
Rozumiem. Sadziłem, że zakładasz na dziś spadki na indeksach i wzrost jena.
Masz ciekawą koncepcję. Sprawdza się w miarę dobrze ? Jeśli nie tajemnica, to jakiego wskaźnika używasz ?
Dosyć skomplikowana metoda. Czy daje ona precyzyjne (co do pipsa) sygnały wejścia i wyjścia ?F-You Money pisze:
Stoch-wolny, MACD klasyczny i histogram, ADX z nałożonym wskaźnikiem RAVI, Wskaźnik Coppocka, wskaźniki AROONA up/down i oscylator,
na zasięgi wskaźniki ATR i TR
F-You Money pisze:Stoch-wolny, MACD klasyczny i histogram, ADX z nałożonym wskaźnikiem RAVI, Wskaźnik Coppocka, wskaźniki AROONA up/down i oscylator,MarioDM pisze:
Rozumiem. Sadziłem, że zakładasz na dziś spadki na indeksach i wzrost jena.
Masz ciekawą koncepcję. Sprawdza się w miarę dobrze ? Jeśli nie tajemnica, to jakiego wskaźnika używasz ?
a teraz rzeźnik w dół
PS większość tych instrumentów to wyłapywacze dołków/górek, cała sztuka w odpowiedniej filtracji i kontrolowaniu wszystkich TF.
majkel79 pisze:widzisz jak spada?Zwiastun pisze:DAX - nie za wysoko jak na tą porę? - powinien teraz zjechać
Już rozumiem. Moje pytanie nieaktualne.F-You Money pisze: PS większość tych instrumentów to wyłapywacze dołków/górek, cała sztuka w odpowiedniej filtracji i kontrolowaniu wszystkich TF.
jak rzeźnik zleci w okolice 149,50 to ci podam czy dalej spadnie czy będzie L z momentem wejścia, na razie wiem tyle, że tam spadnieMarioDM pisze:Dosyć skomplikowana metoda. Czy daje ona precyzyjne (co do pipsa) sygnały wejścia i wyjścia ?F-You Money pisze:
Stoch-wolny, MACD klasyczny i histogram, ADX z nałożonym wskaźnikiem RAVI, Wskaźnik Coppocka, wskaźniki AROONA up/down i oscylator,