DayTrading: Poniedziałek 12.02.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.02.2018
Cześć Wam traderzy, przesyłam Wam link do obiecanego filmu z moich dzisiejszych pozycji
https://youtu.be/avmdNu_VR0s
Śmiało komentujcie
https://youtu.be/avmdNu_VR0s
Śmiało komentujcie
- Bartomierz
- Pasjonat
Edka się jakoś nie mogę doczekać wiec teraz GBPUSD S@1.38438
BBHMM 

trzymaj te lke bo jeszcze troche miejsca w gore majamajkel79 pisze:wiesz, przy tym co teraz się dzieje to trzeba być dobrym zawodnikiemXAB pisze:cos ci sie pomieszalo przeciez w gore to dla ciebie supermajkel79 pisze:u mnie sytuacja na dax wygląda jak na wykresie, aż strach pomyśleć co będzie jak się luką w górę otworzą, dobrze że mała pozycja
a edek z krotkiej to dopiero 38fb na 1,2326 no chyba ze z 1,23-1,2305 bo tam z minutki oporek
-- Dodano: 12 lut 2018, 08:37 --
juz ske na edku gram sl na 1oporku z tym ze delikatneirobią z leszczyną co chcą
-- Dodano: 12 lut 2018, 09:43 --
a do COGITO
Napisz wreszcie tu ze dwie choc to moze kiedys skomentuje bo nie mam czasu zawalac sobie kompa jeszcze you too
a juz pisalem wierze w to co tu ktos pisze i nie musi mi tego nikt udowadniac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
eurusd na tygodniowym gwiazda wieczorna więc daję short
cogito ja np na edku mam s--0.5 z 1,2294 i lke0.5 z 1,2215
i na sile niedowiarkom moge pokazac ale po co ?
chyba po to jak sie czasem rynek maca
i na sile niedowiarkom moge pokazac ale po co ?
chyba po to jak sie czasem rynek maca

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wygodniej i szybciej jest nagrać film na yt niż robić zrzuty ekranu każdego instrumentu osobno, czy spisywać poziomy. Pomyśl o zmianie komputer jeśli youtube Ci nie hula dobrze, dobrego kompa można niedrogo wyłapać, mogę doradzić jeśli chcesz.XAB pisze: a do COGITO
Napisz wreszcie tu ze dwie choc to moze kiedys skomentuje bo nie mam czasu zawalac sobie kompa jeszcze you too
a juz pisalem wierze w to co tu ktos pisze i nie musi mi tego nikt udowadniac
to nie o to chodzi to za duza strata czasu ja gram dt a na kompie mam z 7-10 wykresow
wszedlem mala ska w daxa zaczynamy walke upss 12362
wszedlem mala ska w daxa zaczynamy walke upss 12362
Mario, dzwoń do doktora bo indeksy zapychaja nie wte strone
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
cogito
to nie o to chodzi to za duza strata czasu ja gram dt a na kompie mam z 7-10 wykresow
wszedlem mala ska w daxa zaczynamy walke upss 12362[/quote]
gram ujka edka usd/pl i na daxie w zasadzie sie bawie z sentymentu reszta tylko z doskoku jak cos zauwaze
dax bp
wszedlem mala ska w daxa zaczynamy walke upss 12362[/quote]
gram ujka edka usd/pl i na daxie w zasadzie sie bawie z sentymentu reszta tylko z doskoku jak cos zauwaze

dax bp
Ostatnio zmieniony 12 lut 2018, 10:16 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.