o funta, a konkretnie GBPPLN nikt nie odpisał.....
to jeszcze o kawie może pogadamy? w brazylii znowu nie pada.... so kawa up

świeca miesięczna na kawie za październik wygląda super-spadkowo.... ale to może taki odwrócony wisielec bardziej?

Czy obecnie pada czy nie to nie ma większego znaczenia . Znaczenie ma to czy opady ostatnie uratowały sytuację czy nie a tu zdania są podzielone i tak naprawdę dopiero wyjdzie to w przyszłym sezonie . Obstawiłbym szeroką konsolidację 170 -200 na najbliższe kilka miesięcyhighend pisze:mi też się widzi edek up - rano pytałem czemu S na edka skoro $$$ się chce osłabiać....
o funta, a konkretnie GBPPLN nikt nie odpisał.....
to jeszcze o kawie może pogadamy? w brazylii znowu nie pada.... so kawa upi to dzisiaj widać. Ciekawe do ilu doleci.
świeca miesięczna na kawie za październik wygląda super-spadkowo.... ale to może taki odwrócony wisielec bardziej?i ściema spadkowa?
Cholera mógłby ktoś się wypowiedzieć;)
cel pivotmelpomena pisze:Chodziło mi o USDCAD, pardon za dwuznaczność.Venomouss pisze:masz na myśli samego cada czy usdcada?
-- Dodano: 10 lis 2014, 15:59 --
Nowy, jaki zasięg spadków przewidujesz dla kiwi?Nowy123 pisze:to jedziemy opcje pierwszachocjeszcze liczylem po cichu na jakis wyskok na pejsach wyzej i dopiero no ale
ZTCW miało być tak, że kawy będzie mało o ile będzie deszcz.rexex pisze: Czy obecnie pada czy nie to nie ma większego znaczenia . Znaczenie ma to czy opady ostatnie uratowały sytuację czy nie a tu zdania są podzielone i tak naprawdę dopiero wyjdzie to w przyszłym sezonie . Obstawiłbym szeroką konsolidację 170 -200 na najbliższe kilka miesięcy