Ponowna prosba. Moglbys pisac normalnie? W ogole nie rozumiem twoich postow.Nowy123 pisze:EDEK z trojkata poszedl 31200 cel
Jak juz to wyszedl gora i idzie ku 32200
Ponowna prosba. Moglbys pisac normalnie? W ogole nie rozumiem twoich postow.Nowy123 pisze:EDEK z trojkata poszedl 31200 cel
hej Nowy. Napewno taki cel, czy 32100Nowy123 pisze:EDEK z trojkata poszedl 31200 cel
tak sorki kurde 13200 - 13215 mowie na 1 hkk.dreamer pisze:hej Nowy. Napewno taki cel, czy 32100Nowy123 pisze:EDEK z trojkata poszedl 31200 cel
kk.dreamer pisze:Literowki sie zdarzaja. Ja mam za to S na Uj
atlanticos pisze:kiwi na którym pokazywałem wzrosty na fali 5 w tamtym tygodniu target już osiągnęło... wygląda jakbyśmy uklepywali górkę i robili potencjalny podwójny szczyt z zasięgiem w okolicach zniesienia 38.2 wzrostów. Bardziej niecierpliwi mogą mniejszym lotem próbowac już teraz S ale dopiero wyjście dołem z kanału będzie potwierdzeniem
mówisz o tej parze? nie widzę problemów z korelacją - interwał H4Nowy123 pisze:
zobacz na AUD a
Mysle ze jeszcze nie czas na szukanie wejscia w krotka. Dynamika wzrostow jest nadal silna a reakcja rynku na NFP i piatkowy close swiadcza o wiekszej podazy na USD. Predzej oczekiwalbym kontynuacji wzrostow i testu okolic 0.8050 a pozniej ewentualnie glownego pooru @ 0.8100.atlanticos pisze:kiwi na którym pokazywałem wzrosty na fali 5 w tamtym tygodniu target już osiągnęło... wygląda jakbyśmy uklepywali górkę i robili potencjalny podwójny szczyt z zasięgiem w okolicach zniesienia 38.2 wzrostów. Bardziej niecierpliwi mogą mniejszym lotem próbowac już teraz S ale dopiero wyjście dołem z kanału będzie potwierdzeniem
atlanticos pisze:mówisz o tej parze? nie widzę problemów z korelacją - interwał H4Nowy123 pisze:
zobacz na AUD a