15min musi wybić ci knoty bo może odwrócic terazŚwieżak44 pisze:No i się dałem wpuścic w maliny. Fałszywe wybicie, ale jest potencjał do wzrostu. Poczekamy...
DayTrading: Poniedziałek 05.06.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.06.2017
Wyszedłem na niewielkim plusie z tego rzeźnika. Niech to porządnie wybiją..
-- Dodano: 05 cze 2017, 12:02 --
Na moje oko to nie wybili..
-- Dodano: 05 cze 2017, 12:02 --
Na moje oko to nie wybili..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
GBP/USD 4h
Kabel kilkukrotnie próbował wrócić powyżej linii trendu wzrostowego, ale na razie się nie udaje.
https://www.tradingview.com/x/Soy19Lai/
Kabel kilkukrotnie próbował wrócić powyżej linii trendu wzrostowego, ale na razie się nie udaje.
The only way is up
Edek Ty stara ......................... przez największe K ......
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tylko nie mów, że nabrałeś longów na edku. To by była już szczytowa głupota.PipsKong pisze:Edek Ty stara ......................... przez największe K ......
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Fanatyk
imoTsunamiPL pisze:GBP/USD 4h
1.2950 - 60
już Keradowi pisałem w tamtym tygodniu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2017, 12:49 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 3 razy.
nie.... ale wycięło mi porządne pozycje SL i sobie wróciło ;/MarioDM pisze:Tylko nie mów, że nabrałeś longów na edku. To by była już szczytowa głupota.PipsKong pisze:Edek Ty stara ......................... przez największe K ......
jak zawsze ......
Spieprzam na bezstresowy Long Term ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
POwodzeniaPipsKong pisze:nie.... ale wycięło mi porządne pozycje SL i sobie wróciło ;/MarioDM pisze:Tylko nie mów, że nabrałeś longów na edku. To by była już szczytowa głupota.PipsKong pisze:Edek Ty stara ......................... przez największe K ......
jak zawsze ......

Wyciągnij wnioski na przyszłość. Miałeś zbyt dużą pozycję i dlatego pękłeś. Zbyt dużymi pozycjami to sobie można pogrywać na szybkich interwałach z TP na kilka, kilkanaście pispów z bardzo sztywno ustalonym SL i nie przy istotnych danych bo wtedy żadne SL nie zadziała. Granie na niskich interwałach jest bardzo trudne i jak pokazują statystyki - głównie brokerzy na tym zarabiają.PipsKong pisze:nie.... ale wycięło mi porządne pozycje SL i sobie wróciło ;/MarioDM pisze:Tylko nie mów, że nabrałeś longów na edku. To by była już szczytowa głupota.PipsKong pisze:Edek Ty stara ......................... przez największe K ......
jak zawsze ......
Long term to bardzo dobry pomysł. Pamiętaj, że wstępem do long term jest interwał H4. Ja stosuję go czasem jako samoistny sygnał (rzadko), a częściej staram się go użyć do wejścia jako wczesny sygnał D1.
Trust no bit**es.
Edek można zaryzykować l. 50% świecy z piątku powinno być dobrym wsparciem.
The only way is up