bogata analizaNowy123 pisze:![]()
![]()
Stragan pisze:bogata analizaNowy123 pisze:![]()
![]()
Myślę że wszystko rozstrzygnie się na końcówce tygodnia...klimokrates pisze:Zobaczymy czy EU H4 przebije. Tak sobie patrze na W1 i gdybam, że może w tym roku kolejny 5 rok z rzędu maj będzie spadkowy
odnosze wrazenie ze ta 3 jest jeszcze nie skonczona i ze jeszcze raz podejdziemy w gore zanim wogole zabiora sie za 4wCklimokrates pisze:Zobaczymy czy EU H4 przebije. Tak sobie patrze na W1 i gdybam, że może w tym roku kolejny 5 rok z rzędu maj będzie spadkowy
Wszystko się zgadza, tylko mam kilka S w tym jedna na szczycie i nie wiem czy jej sobie nie zatrzymać na dłużejkera.p pisze:Myślę że wszystko rozstrzygnie się na końcówce tygodnia...klimokrates pisze:Zobaczymy czy EU H4 przebije. Tak sobie patrze na W1 i gdybam, że może w tym roku kolejny 5 rok z rzędu maj będzie spadkowy
Mamy ADP, i raport o stanie zatrudnienia w piątek... Więc pewnie jak będzie w miarę ok to powinniśmy lecieć w dół, według mnie nie musi być nawet super bo w domyśle następne powinny być lepsze z powodów poprawiających się warunków pogodowych...
Jeśli gospodarka US dobrze się kręci to dane będą z tygodnia na tydzień lepsze teraz a jeśli nie to popłyną całkiem i edzio skorekci wtedy do samego nieba...
IMO to co robimy teraz na edku od kilku tygodni to bardzo rozbudowana fala 4 z wykresu dziennego... i niech byki nie robia sobie nadziei bo jeszcze jeden silny impuls w dol pojdzie i to niemały, ale nie w tym i nie w kolejnym tygodniu... na razie szeroka konsola i powolne tworzenie formacji kontynuacjikera.p pisze:
Myślę że wszystko rozstrzygnie się na końcówce tygodnia...
Mamy ADP, i raport o stanie zatrudnienia w piątek... Więc pewnie jak będzie w miarę ok to powinniśmy lecieć w dół, według mnie nie musi być nawet super bo w domyśle następne powinny być lepsze z powodów poprawiających się warunków pogodowych...
Jeśli gospodarka US dobrze się kręci to dane będą z tygodnia na tydzień lepsze teraz a jeśli nie to popłyną całkiem i edzio skorekci wtedy do samego nieba...