kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
jaką miałeś dzwignie bo podejrzewam że teraz spadła do 1:100 ??
kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
lukpiasek pisze:kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
lukpiasek pisze:kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
Koleżanka , chwilowo tak musi byćkera.p pisze:lukpiasek pisze:kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
W tms zaczęli liczyć dla pozycji przeciwstawnych - kolega gra na hedzach poprostu...
Też tak kiedyś miałem ale szybko się zgubiłem bo nie wiadomo jakiego kierunku się trzymać
1.227freakout pisze:kurde, śmiać mi się chce bo miałem dzisiaj highend'owy senmianowicie śnił mi się edek na poziomie 1.24 i to wszystko po wystrzale na 850 pipsów w ciągu 1 dnia
będą jaja jak okaże się że to był proroczy sen i rzeczywiście się tam znajdziemy
To tylko potwierdza, że mam dobrze narysowane (a na pewno to duże Fibo od szczytu KGHM na blisko 200).....kera.p pisze: No nawet 2 F Ci się tam zaczepiły - tylko powiedź gdzie Ty podczepiasz 2gi punkt tego fibo bo tego nigdy nie skumałem![]()
Koleżanka , chwilowo tak musi byćkera.p pisze:lukpiasek pisze:kr85kr pisze:Ale dosrali z tym depozytem zabezpieczającym w tms , w nocy poziom zabezpieczenia na 31000 tys % teraz juz na 4000 % , te same pozycje ..
W tms zaczęli liczyć dla pozycji przeciwstawnych - kolega gra na hedzach poprostu...
Też tak kiedyś miałem ale szybko się zgubiłem bo nie wiadomo jakiego kierunku się trzymać
LOLnowy joker pisze:Highend -nadal myślisz ze na dziennym dax robi flagę ?
rośnie, więc chyba to jednak nie flaga spadkowa bo za bardzo odjechał...nowy joker pisze:Highend -nadal myślisz ze na dziennym dax robi flagę ?