DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
@MasterFx
Ale po co kogoś tu uszczęśliwiać na siłę? Większość ludzi nie jest tutaj, żeby zarabiać tylko żeby pisać posty przedstawiać swoje analizy i dyskutować i w tym wszystkim mieć rację. Jeśli są z tym szczęśliwi, to nie widzę sensu burzyć tego szczęścia.
Ale po co kogoś tu uszczęśliwiać na siłę? Większość ludzi nie jest tutaj, żeby zarabiać tylko żeby pisać posty przedstawiać swoje analizy i dyskutować i w tym wszystkim mieć rację. Jeśli są z tym szczęśliwi, to nie widzę sensu burzyć tego szczęścia.
rabit pisze:nieMasterFx pisze:Widze również, że na innej parze za chwile może być sygnał na SELL, chcecie wiedzieć na której?
ANALIZA jakaś czy cóś wróż marek czy jak ?????
Kurcze, lepiej bym tego nie ujął. Tylko czy jest sens. Tym, że masz racje chleba nie kupisz. Jeśli nikt nie bedzie zainteresowany tym co mogę zaoferować poprostu sobie stąd odejdę i zajrzę od czasu do czasu poprawić sobie humorukulele pisze:@MasterFx

Każdy szuka czegoś innego na rynku. Niektórzy lubią analizę samą w sobie jako hobby i szanuję to 

Proszę, mówisz masz tym bardziej że nagle jakaś grupa ludzi zyskała głos i docenia pracę co poniektórychatlanticos pisze:
mam na rzezniku cały czas, nie dotykalem tej ktora zapialem juz pozniej... robi wprawdzie teraz minus ale nie spedza mi to snu z powiek... mam tez S wzieta na kablu ponownie na gorze...dokladnie na 5587...robi obecnie +25 i mysle czy nie zamknac przed weekendem juz dla spokoju... Co sadzisz o edku na nastepony tydzien?? Dzis weszly mi dwa strzaly i ten z nocy i pozniejszy w dol o ktorym pisalem ale co do dalszych wzrostow az takiego przekonania jak niektórzy nie mam...Tak dzis krecili ze na pewno sporo osob wycieli, wskazniki h4, d1 tez raczej doliny wskazuja... Skolowany jestem co do tej pary...Musze pomyslec przez weekend...

także... wygląda na to że jest nadal zielone światło... ale po weekendzie otwarcie wiele pokaże
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
laktor pisze:Proszę, mówisz masz tym bardziej że nagle jakaś grupa ludzi zyskała głos i docenia pracę co poniektórych![]()
także... wygląda na to że jest nadal zielone światło... ale po weekendzie otwarcie wiele pokaże
Laktor, na Twoim wykresie widac doskonale gdzie pójdzie cena w przyszłym tygodniu po samych ŚWIECACH. Wywal to wszystko z wykresu albo sukcesywnie ograniczaj. Liczy sie tylko kurs i jaki zostawia ślad za sobą. Wszelkie wskażniki ZAWSZE będą opóźnione w stosunku do ceny bo na niej bazują.
nie mogę zrozumieć czemu akurat dla mnie ludzie są miliMasterFx pisze:laktor pisze:Proszę, mówisz masz tym bardziej że nagle jakaś grupa ludzi zyskała głos i docenia pracę co poniektórych![]()
Laktor, na Twoim wykresie widac doskonale gdzie pójdzie cena w przyszłym tygodniu po samych ŚWIECACH. Wywal to wszystko z wykresu albo sukcesywnie ograniczaj. Liczy sie tylko kurs i jaki zostawia ślad za sobą. Wszelkie wskażniki ZAWSZE będą opóźnione w stosunku do ceny bo na niej bazują.

Bardzo możliwe że masz racje ale - nie jestem (być może jeszcze nie być może nie mój kierunek) ekspertem od czystych świec, zresztą uważam że tak zwane setupy są bardzo często negowane i brakuje mi wyczucia kiedy coś wyjdzie a kiedy to zmyłka.
W każdym razie dzięki za tip- popatrzę więcej na świece

Aut viam inveniam aut faciam
- kk.dreamer
- Pasjonat
jak dla mnie eu na S i ej na s bedzie , Dzisiaj dostalam po tylku i narazie ide to przeanalizowac ale tak analizuje wykresy tych par. Siema chłopaki. Udanego weekendu 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
OPTIONS: Unsurprisingly euro-dollar volatility marked lower as traders look to
reduce weekend time decay bills after NFP but more importantly with 3 major
events out of the way in the last 3 days traders not keen to hold any part of
the curve as spot rate is contained within recent ranges. 1 week is 2.5 vols
lower, 1 mth 0.5 and 3 mth 0.25 than the start of the week and the volatility
lows of the year are within sight if recent range of $1.2955-$1.3243 is not
broken soon.

reduce weekend time decay bills after NFP but more importantly with 3 major
events out of the way in the last 3 days traders not keen to hold any part of
the curve as spot rate is contained within recent ranges. 1 week is 2.5 vols
lower, 1 mth 0.5 and 3 mth 0.25 than the start of the week and the volatility
lows of the year are within sight if recent range of $1.2955-$1.3243 is not
broken soon.

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
:564:Panowie jeszcze raz dzięki za Waszą ciężką pracę,jak ktoś tego nie docenia ten kmiot i tyle.
A to Mnie rozwaliło.
http://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko
A to Mnie rozwaliło.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko