DayTrading: Piątek 29.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 29.12.2017
...
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 17:51 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ów diler ładnie napisał, że 1.20 edek może zaliczyć szybkim strzałem.... i tak się stało.
Bezstronnym pozostanę. Tak trzeba się zachowywać na forum. Albo z niego wypisać.
Bezstronnym pozostanę. Tak trzeba się zachowywać na forum. Albo z niego wypisać.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Hajent też mnie podpieprzył i dostałem banahighend pisze:Ów diler ładnie napisał, że 1.20 edek może zaliczyć szybkim strzałem.... i tak się stało.

Idę stąd ...
To nie moje klimaty.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Zapytam , bo mnie korci....
Po ile Wy macie lat ? Bo moje 6 letnie siostrzenice podobnie sie zachowują , tzn . Skarżą na siebie i pokazują sobie język.
Po ile Wy macie lat ? Bo moje 6 letnie siostrzenice podobnie sie zachowują , tzn . Skarżą na siebie i pokazują sobie język.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
42navik pisze:Zapytam , bo mnie korci....
zdaje się że sylwestra jeszcze nie było a tu tyle sprawiających wrażenie bycia pod wpływem 

-
- Maniak
zaczyna się....
B

B
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

eur dol pierwszy chwilowy przystanek to 1.24
-
- Fanatyk
Tolmo gratki za dax-a
mysle ze na ten moment dziś to juz wystarczy tego spadku,
popatrz ile tu dzieci?
a wczoraj jeden z najstarszych nas pisał o przedszkolu
mysle ze na ten moment dziś to juz wystarczy tego spadku,
popatrz ile tu dzieci?

a wczoraj jeden z najstarszych nas pisał o przedszkolu