DayTrading: Piątek 29.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 lis 2013, 00:00

Wzrost
16
39%
Bez zmian
6
15%
Spadek
19
46%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 29.11.2013

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
Money flow.
"pips to the people"

Damiano1100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damiano1100 »

kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.
Co myślisz?

-- Dodano: pt 29-11-2013, 9:54 --
molmomas pisze:uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
Narazie jeszcze nic nie wiadomo co zrbi londek ale ja też nie byłbym taki pewny tych nowych szczytów na edku faktycznie z racji tego ze usraki dziś mają skrócony dzień pracy.

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

molmomas pisze:uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
to nie jest trend - to ewidentne granie w bambuko. Jak będą chcieli to do końca roku dalej będą trzymać aby dolar się nie umacniał -i mamić wszystkich dodrukiem. Dodruk nie ma żadnego wpływu na gospodarkę, a jedynie jest pompowany w giełdy - czyli zyskują dalej najbogatsi. Inflacja od dawna jest bajką w takich krajach jak usa, gb, czy rozwinięte kraje europy, a nawet w Polsce.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

adk77 pisze: bo trzeba wyniki na koniec miesiąca i kwartału utrzymać i kombinują jak mogą
pamiętaj kolego ze zysk masz tylko wtedy jak zamkniesz pozycję, zysk na pozycji otwartej nie wchodzi w bilans
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Damiano1100 pisze:
kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.
Co myślisz?

Dla mnie tez narazie wygląda na L, cos tam małego mam, zobaczymy, teoretycznie zanim spadnie powinno podejść pod okolice jak piszesz, a nwet pod okolice 94
W nocy nie było tam duzych ruchów, zobaczymy za dnia
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Damiano1100 pisze:
W tej chwili na hold h1 s , h4 szykuje się l , po przebiciu 93.60-70 dopiero L z h1 , 4
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Ciapul pisze:
adk77 pisze: bo trzeba wyniki na koniec miesiąca i kwartału utrzymać i kombinują jak mogą
pamiętaj kolego ze zysk masz tylko wtedy jak zamkniesz pozycję, zysk na pozycji otwartej nie wchodzi w bilans
dlatego prognozuję, że jeszcze dzisiaj potrzymają na tych poziomach a od poniedziałku zaczną odwrót. ewentualnie jeszcze podjadą celem otwarcia przeciwstawnych pozycji

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

adk77 pisze:dlatego prognozuję, że jeszcze dzisiaj potrzymają na tych poziomach a od poniedziałku zaczną odwrót. ewentualnie jeszcze podjadą celem otwarcia przeciwstawnych pozycji
nie ma wyniku - nie ma premii na święta ??? dzisiaj koniec miesiąca :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
steven69
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: steven69 »

wrongWay pisze:
Damiano1100 pisze:
W tej chwili na hold h1 s , h4 szykuje się l , po przebiciu 93.60-70 dopiero L z h1 , 4
RGR chyba sie tam rysuje na H4

Zablokowany