DayTrading: Piątek 29.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 29.11.2013
uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
- Gaduła
Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
Co myślisz?
-- Dodano: pt 29-11-2013, 9:54 --
Narazie jeszcze nic nie wiadomo co zrbi londek ale ja też nie byłbym taki pewny tych nowych szczytów na edku faktycznie z racji tego ze usraki dziś mają skrócony dzień pracy.molmomas pisze:uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
to nie jest trend - to ewidentne granie w bambuko. Jak będą chcieli to do końca roku dalej będą trzymać aby dolar się nie umacniał -i mamić wszystkich dodrukiem. Dodruk nie ma żadnego wpływu na gospodarkę, a jedynie jest pompowany w giełdy - czyli zyskują dalej najbogatsi. Inflacja od dawna jest bajką w takich krajach jak usa, gb, czy rozwinięte kraje europy, a nawet w Polsce.molmomas pisze:uważam że rynek jeszcze nie powiedział wszystkiego w tym tygodniu i szcczyty nowe mogą nas czekać, wczoraj ktos gadał że nie bedą grać na szczyty na edku i kablu bo usraków nie ma i to wykorzystają, woleli wykorzystać idąc z trendem i zarobić na trendzie i nie warto iść pod trend - nawet londek nie idzie...
pamiętaj kolego ze zysk masz tylko wtedy jak zamkniesz pozycję, zysk na pozycji otwartej nie wchodzi w bilansadk77 pisze: bo trzeba wyniki na koniec miesiąca i kwartału utrzymać i kombinują jak mogą
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.Damiano1100 pisze:kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
Co myślisz?
Dla mnie tez narazie wygląda na L, cos tam małego mam, zobaczymy, teoretycznie zanim spadnie powinno podejść pod okolice jak piszesz, a nwet pod okolice 94
W nocy nie było tam duzych ruchów, zobaczymy za dnia
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.Damiano1100 pisze:kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
W tej chwili na hold h1 s , h4 szykuje się l , po przebiciu 93.60-70 dopiero L z h1 , 4
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
dlatego prognozuję, że jeszcze dzisiaj potrzymają na tych poziomach a od poniedziałku zaczną odwrót. ewentualnie jeszcze podjadą celem otwarcia przeciwstawnych pozycjiCiapul pisze:pamiętaj kolego ze zysk masz tylko wtedy jak zamkniesz pozycję, zysk na pozycji otwartej nie wchodzi w bilansadk77 pisze: bo trzeba wyniki na koniec miesiąca i kwartału utrzymać i kombinują jak mogą
nie ma wyniku - nie ma premii na święta ??? dzisiaj koniec miesiącaadk77 pisze:dlatego prognozuję, że jeszcze dzisiaj potrzymają na tych poziomach a od poniedziałku zaczną odwrót. ewentualnie jeszcze podjadą celem otwarcia przeciwstawnych pozycji

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
RGR chyba sie tam rysuje na H4wrongWay pisze:Wygląda mi to na L w dalszym ciągu ale głowy nie daje. Jeśli byłaby to eLka o z obiecującym targetem gdzieś w okolicy 93.70.Damiano1100 pisze:kk.dreamer pisze:Hej. Wczoraj nie mogłam nic napisać na forum, nie wiem ciągle mi się forum wywalało. Chyba trzeba format komputera zrobić. Wczoraj Żabka pisał o AudJpy. Obserwuję od wczoraj. Co myslicie na tą chwilę o tej parze?
W tej chwili na hold h1 s , h4 szykuje się l , po przebiciu 93.60-70 dopiero L z h1 , 4