co do rzeźnika myślę, że go te 172.500 zatrzymało... za ostro jest.
edit: wywalłem całe depo w L na edka - na demo

Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:dasiekk80 pisze:ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah
nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim![]()
Nowy123 pisze:Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:dasiekk80 pisze:ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah
nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim![]()
Przejzalem twoje posty od maja i:
Na sp wziales 21 pozycji krótkich i 3 długie
Z czego....
2 razy pisales o zebraniu profitów z krótkich a 5 razy z długich.
Ile sp od tamtej pory się umocnił?
Wiec wybacz ale to chyba ty tu jesteś osoba nie w pełni normalna.... Nie wspominając juz o tym ze sciemniasz.
Mogę ci wkleic ta statystykę jeśli chcesz.
zero pisze:Coż. Innego posta od ciebie sie nie spodziewalem.... zbieranina i platanina absurdów zupelnie odbiegajacych od definicji slowa dialog. Nowy - wiesz ze na harvardzie stwierdzili ze im ktos jest bardziej ofensywny tym bardziej zaklamany i dwulicowy?Nowy123 pisze:mam plakać z czy sie smiaćdasiekk80 pisze:ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah
Zjedz Snickersa!!!
jak nie Ponedzialki to PIatki zauważyłem ze nie ktorzy maja chandre a czepialstwa i szukane zwady siega zenitu
Twoje posty sprawiaja wrazenie jakbys chcial cos powiedziec ale nie mogl i za kazdym razem kiedy otwierasz jape plul wszystko wokół i seplenil....