DayTrading: Piątek 29.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 sie 2014, 00:00

Wzrost
13
52%
Bez zmian
3
12%
Spadek
9
36%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 29.08.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

no i zboża znowu rosną.... i kawa... na 200 - cena "psychologiczna" hehe.
co do rzeźnika myślę, że go te 172.500 zatrzymało... za ostro jest.

edit: wywalłem całe depo w L na edka - na demo :mrgreen:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dasiekk80 pisze:ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah

nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim :mrgreen: :mrgreen:
Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:

Przejzalem twoje posty od maja i:

Na sp wziales 21 pozycji krótkich i 3 długie ;)
Z czego....
2 razy pisales o zebraniu profitów z krótkich a 5 razy z długich.
Ile sp od tamtej pory się umocnił?

Wiec wybacz ale to chyba ty tu jesteś osoba nie w pełni normalna.... Nie wspominając juz o tym ze sciemniasz.

Mogę ci wkleic ta statystykę jeśli chcesz.[/quote]

wyskoczyles ja flip z konopi z SP500 ochlon chlopie nie dosc ze jestes nowy....pokaz mi statystykę moja na dax od 10 tys na walutach

na KABLU na KIWI od 8800 na EUR USD na AUD usd pln na JPY od 2012 to pogadamy a ty mi wyskakujesz z SP500 gdzie moje poprzednie shorty zamknalem z sykiem gdzie indeks to 15 % maks 20 % depo gry reszta waluty prosze CIE SKONCZ
z takimi tekstami o normalnosci bo kto jak kto ale ty nowy to mozesz jedynie ....

lepiej sobie wylicz a nie mi :lol: :lol:

zabka i paroma uzytkownkami moze porozmawiac pomimo ze zabka ma inne zdanie a ja pisalem przy 8500 na a ja ze to nie koniec zjazdu a teraz pisze ze do poki nie przejda 8500 a ktos juz szczyty nowe widzie inowe rekordyhstoryczne mocnego KIWIW DO USD

ja wiem ze to typowe polskie ...spróbuj mi wyliczyc statystyke inna a najlepiej zrob choc jeden wykres co sie sprawdzi WIEKSZY POŻYTEK ZROBISZ to bedzesz kompanem do wymiany zdan i twoja "krytyka" i tego typu teksty nie beda wysmiewane i ignorowane

wybacz ale najpierw zrob cos co sie sprawdzi a poznej atakuj[/quote]

Zjedz Snickersa!!![/quote]

mam plakać z czy sie smiać

jak nie Ponedzialki to PIatki zauważyłem ze nie ktorzy maja chandre a czepialstwa i szukane zwady siega zenitu

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

Jak dzieci .... każdy każdemu wypomina .... wystarczy stopka z myfxbook i będzie gadalo się normalnie
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

Awatar użytkownika
zero
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zero »

Nowy123 pisze:
dasiekk80 pisze:ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah

nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim :mrgreen: :mrgreen:
Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:

Przejzalem twoje posty od maja i:

Na sp wziales 21 pozycji krótkich i 3 długie ;)
Z czego....
2 razy pisales o zebraniu profitów z krótkich a 5 razy z długich.
Ile sp od tamtej pory się umocnił?

Wiec wybacz ale to chyba ty tu jesteś osoba nie w pełni normalna.... Nie wspominając juz o tym ze sciemniasz.

Mogę ci wkleic ta statystykę jeśli chcesz.

wyskoczyles ja flip z konopi z SP500 ochlon chlopie nie dosc ze jestes nowy....pokaz mi statystykę moja na dax od 10 tys na walutach

na KABLU na KIWI od 8800 na EUR USD na AUD usd pln na JPY od 2012 to pogadamy a ty mi wyskakujesz z SP500 gdzie moje poprzednie shorty zamknalem z sykiem gdzie indeks to 15 % maks 20 % depo gry reszta waluty prosze CIE SKONCZ
z takimi tekstami o normalnosci bo kto jak kto ale ty nowy to mozesz jedynie ....

lepiej sobie wylicz a nie mi :lol: :lol:

zabka i paroma uzytkownkami moze porozmawiac pomimo ze zabka ma inne zdanie a ja pisalem przy 8500 na a ja ze to nie koniec zjazdu a teraz pisze ze do poki nie przejda 8500 a ktos juz szczyty nowe widzie inowe rekordyhstoryczne mocnego KIWIW DO USD

ja wiem ze to typowe polskie ...spróbuj mi wyliczyc statystyke inna a najlepiej zrob choc jeden wykres co sie sprawdzi WIEKSZY POŻYTEK ZROBISZ to bedzesz kompanem do wymiany zdan i twoja "krytyka" i tego typu teksty nie beda wysmiewane i ignorowane

wybacz ale najpierw zrob cos co sie sprawdzi a poznej atakuj[/quote]

Zjedz Snickersa!!![/quote]

jak nie Ponedzialki to PIatki zauważyłem ze nie ktorzy maja chandre a czepialstwa i szukane zwady siega zenitu[/quote]

Coż. Innego posta od ciebie sie nie spodziewalem.... zbieranina i platanina absurdów zupelnie odbiegajacych od definicji slowa dialog. Nowy - wiesz ze na harvardzie stwierdzili ze im ktos jest bardziej ofensywny tym bardziej zaklamany i dwulicowy?

Twoje posty sprawiaja wrazenie jakbys chcial cos powiedziec ale nie mogl i za kazdym razem kiedy otwierasz jape plul wszystko wokół i seplenil.... :d

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

wracajac juz do walut igry

dane dla edka pod wzmocnienie choc glosy dalej sa ze MARIO zrobi qe ale to tylko i wylaczne ploty i spekulacje ktore trwaja od klku miesiecy przy kazdym zblizajacym sie spotkaniu :) EBC

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

polecam na uspokojenie (z dzieciństwa):

https://www.youtube.com/watch?v=8Iicb538coY

który na forum jest dzikiem ? ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Loose_wawa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Loose_wawa »

EDWARD// Ładnie zjechał po danych spodziewałem się że utrzyma poziom lub też małymi krokami będzie podchodził do góry ale chyba nic z tego. Cień świecy z m30 nie nastraja optymistycznie

Awatar użytkownika
As7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: As7 »

A kiedy jest te zebranie EBC bo nie potrafię znaleźć nigdzie daty... :(

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

zero pisze:
Nowy123 pisze:

Zjedz Snickersa!!!

jak nie Ponedzialki to PIatki zauważyłem ze nie ktorzy maja chandre a czepialstwa i szukane zwady siega zenitu
Coż. Innego posta od ciebie sie nie spodziewalem.... zbieranina i platanina absurdów zupelnie odbiegajacych od definicji slowa dialog. Nowy - wiesz ze na harvardzie stwierdzili ze im ktos jest bardziej ofensywny tym bardziej zaklamany i dwulicowy?

Twoje posty sprawiaja wrazenie jakbys chcial cos powiedziec ale nie mogl i za kazdym razem kiedy otwierasz jape plul wszystko wokół i seplenil.... :d

czego nie zrozumiales w odpowiedzi :lol: :lol:

a te defnicje naukowe -to sobie mozesz wsadzic gleboko bo analizy sa podawane przed faktem a nie po :lol: :lol: pod ktore sie gra ne tedy droga zmien kierunek myslenia :mrgreen:

proponuje Ci sie zajac czym bardziej pożytecznym czyli analizami i zarabaniem
Ostatnio zmieniony 29 sie 2014, 11:31 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

dobri,
@highend: od poniedziałku czekam na zjazd na rzeźniku... nawet nie na zjad... a na awruk ogromny tasak rzeźnicki, i spier, się tego łajna w otchłań 169 ... ni chu... :) ni chu, chu, że tak powiem... SL mam 172.7 dla 3 esek, stratnych w chwili obecnej... nie dobieram, :) ... wkur... mnie niemiłośiernie...

h4 masz: https://www.tradingview.com/x/4CzXi5po/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Zablokowany