wybacz że sie udzielam ale czy na pewno 2 może znosić całą falę 1 ? bo ja czytałem że nie powinna znosić całego impulsuatlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich![]()
kiwi W1 - ostatni raz to wklejam
https://www.tradingview.com/x/19a9uM6o/
DayTrading: Piątek 29.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 29.08.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- atlanticos
- Maniak

a znosi? przypatrz sie dobrze...kolory nie sa bez znaczenialukpiasek pisze:wybacz że sie udzielam ale czy na pewno 2 może znosić całą falę 1 ? bo ja czytałem że nie powinna znosić całego impulsuatlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich![]()
pomijam już to ze oznczen pewny nie jestem wiec we wskazanych poziomach odwrotu czekam na reakcje ceny
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czerwone 2 ciut powyżej 0.80000(koniec 2) znosi czerwone 1 więc czego nie rozumiem ?atlanticos pisze:a znosi? przypatrz sie dobrze...kolory nie sa bez znaczenialukpiasek pisze:wybacz że sie udzielam ale czy na pewno 2 może znosić całą falę 1 ? bo ja czytałem że nie powinna znosić całego impulsuatlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich![]()
https://www.tradingview.com/x/19a9uM6o/![]()
![]()
![]()
pomijam już to ze oznczen pewny nie jestem wiec we wskazanych poziomach odwrotu czekam na reakcje ceny
poczatek 2014roku
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- atlanticos
- Maniak

tego ze czerwone 1 zaczyna sie na samym dole i ma 5 niebieskich podfal... pisalem ze kolory maja znaczenielukpiasek pisze:
czerwone 2 ciut powyżej 0.80000(koniec 2) znosi czerwone 1 więc czego nie rozumiem ?
poczatek 2014roku
dla mnie osobiście bardziej istotne niz prawidlowe oznaczenie fal jest to ze wyszlismy z trojkata, zasieg nie zostal zrealizowany i robimy drugi retest tego trojkata - reakcja ceny jest widoczna w tych miejscach.... trend tygodniowy jest wzrostowy wiec punkt zaczepienia jest...a co dalej pokaze rynek i cierpliwosc...
Ostatnio zmieniony 29 sie 2014, 10:30 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:Nowy123 pisze:slabo im poszlo RGR po slabych danych na1 h
-- Dodano: pt 29-08-2014, 10:10 --
ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahahatlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich![]()
nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim![]()
Przejzalem twoje posty od maja i:
Na sp wziales 21 pozycji krótkich i 3 długie
Z czego....
2 razy pisales o zebraniu profitów z krótkich a 5 razy z długich.
Ile sp od tamtej pory się umocnił?
Wiec wybacz ale to chyba ty tu jesteś osoba nie w pełni normalna.... Nie wspominając juz o tym ze sciemniasz.
Mogę ci wkleic ta statystykę jeśli chcesz.
atlanticos pisze:jakby ktos nie pamietal to dzis ustalamy kształty swieczek miesiecznych
ładuj wiec panie Nowy całe depo w S na kiwi i nic sie nie boj... na 0.9000 dobierzesz, usrednisz i jakos to bedzie
takie tekskty zachowaj dla leszczy jak ladowales przy 9500 longi widac nowe szczyty
prosze Cie nie do mnie tego typu teksty
Nowy123 pisze:atlanticos pisze:jakby ktos nie pamietal to dzis ustalamy kształty swieczek miesiecznych
ładuj wiec panie Nowy całe depo w S na kiwi i nic sie nie boj... na 0.9000 dobierzesz, usrednisz i jakos to bedzie
takie tekskty zachowaj dla leszczy jak ladowales przy 9500 longi widac nowe szczyty![]()
![]()
prosze Cie nie do mnie tego typu teksty
Nowy usrednia sp 500 od 1000 pipsow
Taki forexowy troll, usredniacz i zazdrosnik
Odnośnie kiwi jeszcze jeden możliwy scenariusz, to odbicie od górnej bandy kanału spadkowego:
i zejście poniżej 83 w przyszłym tygodniu:

http://www.mql5.com/en/charts/2296948/n ... ski-mbanku
(między 14 i 19 sierpnia było wybicie ponad i górna banda była wsparciem, ale wrócili do kanału)..
i zejście poniżej 83 w przyszłym tygodniu:
http://www.mql5.com/en/charts/2296948/n ... ski-mbanku
(między 14 i 19 sierpnia było wybicie ponad i górna banda była wsparciem, ale wrócili do kanału)..
no to ok ale jak widzisz nie czytelne masz te oznaczenia i robią mętlikatlanticos pisze:tego ze czerwone 1 zaczyna sie na samym dole i ma 5 niebieskich podfal... pisalem ze kolory maja znaczenielukpiasek pisze:
czerwone 2 ciut powyżej 0.80000(koniec 2) znosi czerwone 1 więc czego nie rozumiem ?
poczatek 2014roku![]()
dla mnie osobiście bardziej istotne niz prawidlowe oznaczenie fal jest to ze wyszlismy z trojkata, zasieg nie zostal zrealizowany i robimy drugi retest tego trojkata - reakcja ceny jest widoczna w tych miejscach.... trend tygodniowy jest wzrostowy wiec punkt zaczepienia jest...a co dalej pokaze rynek i cierpliwosc...
- atlanticos
- Maniak

Nowy ładnie musiałes poplynac na czyms jak juz nawet do mnie sie przypierdalasz.... Nawet nie chce mi sie wyciagac jak kangura na spadki grales po 0.86 bo "prezes Banku Australii powiedzial ze jest za drogi AUD" - i gdzie jestesmy? lecisz do ignorów bo Cie juz czytac nie moge...i tak dlugo wytrzymałem...