DayTrading: Piątek 29.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 sie 2014, 00:00

Wzrost
13
52%
Bez zmian
3
12%
Spadek
9
36%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 29.08.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

atlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich :D

kiwi W1 - ostatni raz to wklejam

https://www.tradingview.com/x/19a9uM6o/
wybacz że sie udzielam ale czy na pewno 2 może znosić całą falę 1 ? bo ja czytałem że nie powinna znosić całego impulsu :roll:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

lukpiasek pisze:
atlanticos pisze:wybacz im sw. forexie bo ślepi są i nie widzą sygnałów twoich :D

wybacz że sie udzielam ale czy na pewno 2 może znosić całą falę 1 ? bo ja czytałem że nie powinna znosić całego impulsu :roll:
a znosi? przypatrz sie dobrze...kolory nie sa bez znaczenia :D :564: :564: :564:
pomijam już to ze oznczen pewny nie jestem wiec we wskazanych poziomach odwrotu czekam na reakcje ceny :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

atlanticos pisze:
lukpiasek pisze:

a znosi? przypatrz sie dobrze...kolory nie sa bez znaczenia :D :564: :564: :564:
pomijam już to ze oznczen pewny nie jestem wiec we wskazanych poziomach odwrotu czekam na reakcje ceny :564:
czerwone 2 ciut powyżej 0.80000(koniec 2) znosi czerwone 1 więc czego nie rozumiem ?
poczatek 2014roku
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

lukpiasek pisze:
czerwone 2 ciut powyżej 0.80000(koniec 2) znosi czerwone 1 więc czego nie rozumiem ?
poczatek 2014roku
tego ze czerwone 1 zaczyna sie na samym dole i ma 5 niebieskich podfal... pisalem ze kolory maja znaczenie :D

dla mnie osobiście bardziej istotne niz prawidlowe oznaczenie fal jest to ze wyszlismy z trojkata, zasieg nie zostal zrealizowany i robimy drugi retest tego trojkata - reakcja ceny jest widoczna w tych miejscach.... trend tygodniowy jest wzrostowy wiec punkt zaczepienia jest...a co dalej pokaze rynek i cierpliwosc...
Ostatnio zmieniony 29 sie 2014, 10:30 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zero
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zero »

Nowy123 pisze:slabo im poszlo RGR po slabych danych na1 h

-- Dodano: pt 29-08-2014, 10:10 --

ta miszczu ne widzieli krzyczac przy 8500 ze idziemy na nowe szczyty hahahah

nie do mnie z takimi tekstami wtedy tez krzyczales juz tylko wzrosty a on zrobli nowy dolek ale spoko a ja pisalem do poki nie przejda 8500 bajki opowiada jeden z drugim :mrgreen: :mrgreen:
Jeśli tak mówisz to mam dla ciebie ciekawą statystykę:

Przejzalem twoje posty od maja i:

Na sp wziales 21 pozycji krótkich i 3 długie ;)
Z czego....
2 razy pisales o zebraniu profitów z krótkich a 5 razy z długich.
Ile sp od tamtej pory się umocnił?

Wiec wybacz ale to chyba ty tu jesteś osoba nie w pełni normalna.... Nie wspominając juz o tym ze sciemniasz.

Mogę ci wkleic ta statystykę jeśli chcesz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:jakby ktos nie pamietal to dzis ustalamy kształty swieczek miesiecznych :D

ładuj wiec panie Nowy całe depo w S na kiwi i nic sie nie boj... na 0.9000 dobierzesz, usrednisz i jakos to bedzie :mrgreen:

takie tekskty zachowaj dla leszczy jak ladowales przy 9500 longi widac nowe szczyty :mrgreen: :mrgreen:

prosze Cie nie do mnie tego typu teksty

Awatar użytkownika
zero
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zero »

Nowy123 pisze:
atlanticos pisze:jakby ktos nie pamietal to dzis ustalamy kształty swieczek miesiecznych :D

ładuj wiec panie Nowy całe depo w S na kiwi i nic sie nie boj... na 0.9000 dobierzesz, usrednisz i jakos to bedzie :mrgreen:

takie tekskty zachowaj dla leszczy jak ladowales przy 9500 longi widac nowe szczyty :mrgreen: :mrgreen:

prosze Cie nie do mnie tego typu teksty

Nowy usrednia sp 500 od 1000 pipsow ;)
Taki forexowy troll, usredniacz i zazdrosnik ;)

Wolifek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wolifek »

Odnośnie kiwi jeszcze jeden możliwy scenariusz, to odbicie od górnej bandy kanału spadkowego:
i zejście poniżej 83 w przyszłym tygodniu:
Obrazek
http://www.mql5.com/en/charts/2296948/n ... ski-mbanku
(między 14 i 19 sierpnia było wybicie ponad i górna banda była wsparciem, ale wrócili do kanału)..

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

atlanticos pisze:
lukpiasek pisze:
poczatek 2014roku
tego ze czerwone 1 zaczyna sie na samym dole i ma 5 niebieskich podfal... pisalem ze kolory maja znaczenie :D

dla mnie osobiście bardziej istotne niz prawidlowe oznaczenie fal jest to ze wyszlismy z trojkata, zasieg nie zostal zrealizowany i robimy drugi retest tego trojkata - reakcja ceny jest widoczna w tych miejscach.... trend tygodniowy jest wzrostowy wiec punkt zaczepienia jest...a co dalej pokaze rynek i cierpliwosc...
no to ok ale jak widzisz nie czytelne masz te oznaczenia i robią mętlik :P ale na szczęscie konic jezyka za przewodnika i luzik :D :564:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nowy ładnie musiałes poplynac na czyms jak juz nawet do mnie sie przypierdalasz.... Nawet nie chce mi sie wyciagac jak kangura na spadki grales po 0.86 bo "prezes Banku Australii powiedzial ze jest za drogi AUD" - i gdzie jestesmy? lecisz do ignorów bo Cie juz czytac nie moge...i tak dlugo wytrzymałem...

Zablokowany