to samo z nq, zamknięta za wcześnie bo "weekend" to zeby chociaz na plusie byc

Akurat w piątki lubie trzymać indeksy do końca . W hossie zamykałem bardzo często eLki o 21:59:45 ze stoperem w ręku , bo na koniec sesji piątkowej zdarzało sie jeszcze mocne ciągniecie w górę ( nie zawsze oczywiście). W bessie widać po dzisiejszym dniu ze zrobili podobnie tez do końca jechali tyle ze w dół.
z d1 i falek proste abcnavik pisze: ↑30 kwie 2022, 09:50Nie wiem . Ogłupili mnie , otłumanili , oszukali i okradli ... bez pozycji jestem i bez pomysłu![]()
Jak patrzę na miesięczne świece to nie jest ładny widok . Na tygodniach tez jakoś hossanny nie widać.
D1 i H4 tez czerwone , wiec moze byc tak ze grawitacja zrobi swoje , no chyba ze jakieś przełom w wojnie i ruski powiedzą ze maja dość dostawania po dupie , no to wtedy moze jakiś impuls do mocniejszego odbicia bedzie.
Generalnie to nygus zamknął sie poniżej dołka z lutego ( dołek wojenny) a sp zamknęło sie na dołku ....hmmmm cieżko jednoznacznie powiedziec zo zrobią , myśle ze w poniedziałek na otwarciu mozemy zobaczyć niższe poziomy od obecnych. Ale to gdybanie tylko . Nowy miesiąc , nowa świeczka , nowe „rozdanie” od poniedziałku.