DayTrading: Piątek 28.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 28.12.2012
E/j teraz opor 113 84 nastepny
- freezingmoon
- Bywalec
hmm.....ale do 1,31 zostało niewiele a wydaje mi sie ze przebicie oznacza krucjate górnika
...a jeszcze nie było w polityce tak zeby sie na "pstryk" dogadali....temat klifu sie pewnie bedzie ciągnał jak guma turbo w styczniu a kto wie czy nie dłuzej....po czym bedzie jak z QE3...jak juz wszyscy beda pewni ze bedzie to wtedy bedzie i impreza sie zacznie dopiero jak ognisko zgaśnie.....

Why so serious?
-
- Pasjonat
To ja mam pytanie czy ktoś z was ma pojęcie dlaczego dziś są spadki na e/u ? Chodzi mi o stronę fundamentalną, sprawa klifu jest nie rozwiązana..... więc?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
- atlanticos
- Maniak
wiec sam sobie odpowiedziałeś... dopóki klif nie będzie rozwiązany to wzrostów na nowe szczyty raczej nie zobaczymy...MaciejWLKP pisze:To ja mam pytanie czy ktoś z was ma pojęcie dlaczego dziś są spadki na e/u ? Chodzi mi o stronę fundamentalną, sprawa klifu jest nie rozwiązana..... więc?
Ucieczka od ryzykownych aktywów bo jest zagrożenie na rynku
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nie przejmuj się będziesz ja to wiemfreezingmoon pisze:yhh...i mogłem byc bogaty
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Nowy123 słusznie napisał że plotki o zredukowaniu ratingu USA przez zdaje się S&P. Co ciekawe Nowy123 dosyć wczesnie to wrzucił i kto na bieżąco czytał to mógł dzięki niemu zarobić na spadkach.MaciejWLKP pisze:To ja mam pytanie czy ktoś z was ma pojęcie dlaczego dziś są spadki na e/u ? Chodzi mi o stronę fundamentalną, sprawa klifu jest nie rozwiązana..... więc?
- freezingmoon
- Bywalec
ale to życie niesprawiedliwe....do niczego nie doszło a S&p już kose ostrzy.....a gdzie domniemanie niewinnosci???naapeeewno sie dogadają,clif zamieni sie w słoneczna plaże nic nie bedzie trzeba obcinać....choć mój short by sie pewnie nie obraził...
gorzej jak ta plaża okaże sie plażą nudystów zwanych też golasami 

Why so serious?
eurusd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
zaczyna sie podciagnie ED /USD pod wejscie pejsow i futy tez podciagane
-- Dodano: pt 28-12-2012, 14:57 --
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=402466
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=402469
a apropo Hiszpani wypowiada sie premier ciezkie 1 polrocze
juz spkuluja ze Hiszpanie nie wytrzyma i w 1 Q poprosi o pomoc to b dalo paliwo do UP na EDKU
-- Dodano: pt 28-12-2012, 14:57 --
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=402466
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=402469
a apropo Hiszpani wypowiada sie premier ciezkie 1 polrocze
juz spkuluja ze Hiszpanie nie wytrzyma i w 1 Q poprosi o pomoc to b dalo paliwo do UP na EDKU