DayTrading: Piątek 27.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
1
11%
Spadek
5
56%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Spoko, niech dalej daje ten Kuskus.
Zobaczymy jak to się skończy???

PS. Dokumentacja rośnie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

fx-technik pisze:Spoko, niech dalej daje ten Kuskus.

PS. Dokumentacja rośnie.
dadadada... nie obslin sie tylko...
https://m.youtube.com/watch?v=_QKZWSK9K00

Dobranoc.

-- Dodano: sob 28-10-2017, 0:38 --
freakout pisze:po nastrojach w DT widać że parę osób przewaliło w tym tygodniu gruby hajs :d wyluzujcie ;)
Nie. Ja od zawsze na niego ciety jestem bo to najwieksza lama na tym forum i gada glupoty :) tyle :)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

wskaznik jaki by nie byl jest dobry jesli przynosi zyski
TECHNIK ---rozumiem ze uczniowie tluka kase a mistrz skubie wasy
jestem tu miesiac i czytam co piszesz i takie mam wrazenie bo nawet pokazywales screna ze przynajmniej 10 jak nie wiecej osob zarabia dniowki sporo wieksze niz ty
przekazujeszto bo to widac po tym co pisales a ja umiem liczyc
cos piszesz ze trzymasz I ZA WCZESNIE NIE SPRZEDAJESZ ---a na noc pozycji nie zostawiasz cos piszesz ze nie idzie po twojemu to nie ma cie
czyli grasz jak potencjalny del,,,utasik masz wiedze ale widocznie za duzo juz razy ci rozki przycieli i tylko wiedza ci zostala ktorej na dodatek nie umiesz przekazac tyle na noc
ZAS O RYNKU TO WG MNIE TECHNIKA I AT ODESZLO OD 2 LAT DO LAMUSA GRAJA MASZYNKI ROBIA FALKI POD GOLASOW ALE TAKIE BY TYLKO ONE ZARABIALY
3 -4lata temu jak byla formacja to zeby sie palilo byc musiala teraz
masz w ciagu mca 5 formacji i w sumie rzadko kiedy 1 sie sprawdza oanda i inne prognozy to pewne
a teraz maja byc wzrosty tosprobuj grac przeciw i tak wzrosty byc musza wazne jakie plany sa 10 procent czy 100
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

TGV2 pisze:sp500/dax :):
Dzięki za edka - tylko nie potrafiłem tego namazać

-- Dodano: 28 paź 2017, 02:16 --
fx-technik pisze:I tak, trzymaj, Bartek! :564:

-- Dodano: 27 paź 2017, 22:11 --

Patrz warmia i ucz się!
EURUSDDaily.png
Prawdopodobnie to samo co narysował FX Technik, tylko po polskiemu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Kusus pisze:
fx-technik pisze:
Jones pisze:
Jestes najwiekszym debilem jakiego spotkalem w swoim zyciu albo idealnie sie maskujesz i jestes korytem marketingowym dla jakiejs grupy osob.

To co napisales czyli kontekst vs historia to bicie piany i maslo maslane bo jest dokladnie tym samym ubrane w inne slowa. Nie napiszesz w odpowiedzi komus "tak, zgadza sie" tylko przepisujesz ta sama tworie ubrana w inne slowa a stado baranow idzie z toba jak za Mojzeszem nie wiedzac po co i gdzie. Genialne...

Poziomy do rynku a potem do tego cena czyli PA? Znowu, bijesz piane z ustalona regulka sprzedazowa ... do sentyment ustala cene ktora jest jednoczesnie PA. Tyle i az tyle a to ze istnieja jakies wskazniki fibo i inne pierdy to tylko dlatego ze ludzie tworza sobie opis historii. Proste? proste. Mozesz sobie ten opis sprawdzic w terazniejszosci ubierajac to w wskaznik ale sprawdzi sie lub nie w zaleznosci od tego czy sentyment sie zmienil i na ile. Twoj gowniany Dsws jest statystycznymi poziomami opisanymi na z dupy swieczce z historii i ZAWSZE znajdzie sie poziom ktory zostal wczesniej opisany na podstawie historii / statystyki co lansujesz w co drugim poscie na tym forum. Rzygac sie juz chce od tego. Kim ty kur...a jestes prezesem XTB czy co? Zona prezesa? Tez moge se procentowo ustalic 6 poziomow od danej swiecy i klikniecie w ktorakolwiek pokaze mi ze przynajmniej jeden z nich zostal respektowany.

Zal, obluda, ego, lans, obrzydliwy marketing, klamstwo i tona debilizmu. Do tego jestes warcholem...
No kurwa, ręce opadają..Co to za atak z dupy?? Zaproponuj coś lepszego , pokaż że to działa, że cena zareagowała, ze zarobiłeś na tym a nie plujesz tylko jadem. Akurat na konsolach ta działka się sprawdza. Nie pierwszy raz to widze u Bartka, jak sobie z nimi radzi. A Ty co pokazałeś??? Chamstwo, obelgi, wyzywanie, prowokacje, oskarżenia bez dowodów .. i nic więcej. A rzygac się chce od takich wpisów jak ten twój. Nic nie wnosić do tego forum oprócz rzucania gównem w Dadasa.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

Świeżak44 pisze:No kurwa, ręce opadają..Co to za atak z dupy?? Zaproponuj coś lepszego , pokaż że to działa, że cena zareagowała, ze zarobiłeś na tym a nie plujesz tylko jadem. Akurat na konsolach ta działka się sprawdza. Nie pierwszy raz to widze u Bartka, jak sobie z nimi radzi. A Ty co pokazałeś??? Chamstwo, obelgi, wyzywanie, prowokacje, oskarżenia bez dowodów .. i nic więcej. A rzygac się chce od takich wpisów jak ten twój. Nic nie wnosić do tego forum oprócz rzucania gównem w Dadasa.
Wow, ja ciebie swiezak nie poznaje teraz, jakie słownictwo... :shock:

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Kusus pisze:
fx-technik pisze:Spoko, niech dalej daje ten Kuskus.

PS. Dokumentacja rośnie.
dadadada... nie obslin sie tylko...
https://m.youtube.com/watch?v=_QKZWSK9K00

Dobranoc.

-- Dodano: sob 28-10-2017, 0:38 --
freakout pisze:po nastrojach w DT widać że parę osób przewaliło w tym tygodniu gruby hajs :d wyluzujcie ;)
Nie. Ja od zawsze na niego ciety jestem bo to najwieksza lama na tym forum i gada glupoty :) tyle :)
jak się wzajemnie nie znosicie to dajcie sobie po ignorze i spokój, bo tak to połowa postów DT dotyczy tylko jakichś śmiesznych spinek i wygląda to po prostu słabo :)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

napiecie tu narasta w kazdy piatek wystarczy popatrzec wstecz
i nie ma sie co dziwic wkrotce 2 dni prawie przerwy bez graniai bez pozycjonowania
wzrasta napiecie a to typowe objawy i niewazne czy tydzien byl dobry czy zly
wazne ze jeden prowokuje to drugi trzeci czwarty sie spina
typowe brrrrrrrrrrr i tyle szkoda komentowac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Świeżak44 pisze:
No kurwa, ręce opadają..Co to za atak z dupy?? Zaproponuj coś lepszego , pokaż że to działa, że cena zareagowała, ze zarobiłeś na tym a nie plujesz tylko jadem. Akurat na konsolach ta działka się sprawdza. Nie pierwszy raz to widze u Bartka, jak sobie z nimi radzi. A Ty co pokazałeś??? Chamstwo, obelgi, wyzywanie, prowokacje, oskarżenia bez dowodów .. i nic więcej. A rzygac się chce od takich wpisów jak ten twój. Nic nie wnosić do tego forum oprócz rzucania gównem w Dadasa.
To do dzieła świeżak. Ja od roku czekam, że ktoś pokaże jaki to DSWS jest "cudowny" ;)
Bo dla mnie to nic innego jak kreski oddalone w równych proporcjach (pewnie wzięte z fibo) nad świeczką i pod świeczką.
Niech ktoś wskaże ten ukryty geniusz narzędzia :)
Tylko na Boga nie na historii :)
Mój Unga Bunga wcale nie jest gorszy bo działa podobnie :d

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

XAB pisze:wskaznik jaki by nie byl jest dobry jesli przynosi zyski
TECHNIK ---rozumiem ze uczniowie tluka kase a mistrz skubie wasy
jestem tu miesiac i czytam co piszesz i takie mam wrazenie bo nawet pokazywales screna ze przynajmniej 10 jak nie wiecej osob zarabia dniowki sporo wieksze niz ty
przekazujeszto bo to widac po tym co pisales a ja umiem liczyc
cos piszesz ze trzymasz I ZA WCZESNIE NIE SPRZEDAJESZ ---a na noc pozycji nie zostawiasz cos piszesz ze nie idzie po twojemu to nie ma cie
czyli grasz jak potencjalny del,,,utasik masz wiedze ale widocznie za duzo juz razy ci rozki przycieli i tylko wiedza ci zostala ktorej na dodatek nie umiesz przekazac tyle na noc
ZAS O RYNKU TO WG MNIE TECHNIKA I AT ODESZLO OD 2 LAT DO LAMUSA GRAJA MASZYNKI ROBIA FALKI POD GOLASOW ALE TAKIE BY TYLKO ONE ZARABIALY
3 -4lata temu jak byla formacja to zeby sie palilo byc musiala teraz
masz w ciagu mca 5 formacji i w sumie rzadko kiedy 1 sie sprawdza oanda i inne prognozy to pewne
a teraz maja byc wzrosty tosprobuj grac przeciw i tak wzrosty byc musza wazne jakie plany sa 10 procent czy 100
Proszę cię tylko o jedną rzecz.
Nie dołączaj do tych pokroju Kusus - proszę!
Okaż się gościem na poziomie...

PS. Tak, wiem czym są rynki i co może spotkać tradera.
I wiem, że eksponowanie pozycji na ryzyko zmienności jest po prostu nieopłacalne.
A ty sam piszesz, że z tego powodu grasz minilotami, czyli po prostu się bawisz.
Trudno jest się pozbyć uzależnienia od tradingu.

-- Dodano: 28 paź 2017, 10:37 --
freakout pisze: jak się wzajemnie nie znosicie to dajcie sobie po ignorze i spokój, bo tak to połowa postów DT dotyczy tylko jakichś śmiesznych spinek i wygląda to po prostu słabo :)
Ja od dawna nie czytam postów jemu podobnych, tzn. mam ich w ingorach.
Zauważ, że nie reaguję, więc taki troll pisze sam do siebie.
Natomiast, nie można zignorować, gdy ktoś zacytuje, niestety.
Tak, czy owak, to jest stalking i ja tego nie pozostawię bez echa.

Przede wszystkim, to cierpi i się kompromituje samo forum, bo dopuszcza do takich rzeczy.
Jakby nie patrzeć, to jest język nienawiści, dyskryminacja ze względu na wiek i nie tylko,
używanie słów obraźliwych, a to już jest sprawa karna.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany