highend pisze:MR. D pisze:Highend wrzuć proszę swoje wykresy z początku tygodnia dla eur/gbp i kangura. Chciałbym zobaczyć jak twoje fibo się sprawdza. Ujka nie musisz tam wiem, że weszło.
kangur bez zmian - odbija na up od F261, gdyby taki kusus to wiedzial to by nie łapał noża wczoraj
fibo wziete od jednej swiecy. Co nie znaczy, ze nie poleci kangur nizej, gdyz odbicie moze byc chwilowe. Ale widac reakcje na poziom, a to tutaj chodzi i mozna chocby 10 pips łapać
eurgbp - fibo lekko zmodyfikowałem (to zielone najważniejsze) - bo jak widać jest to fibo "dołek-dołek" czyli od dołka na wykresie do dołka świecy retestującej start trendu. Działa?
Teraz F261 jest wsparciem. W zasadzie na eurgbp też jest fibo 0-100 zawieszone na pierwszej swiecy z minimalnie obcietym knocikiem.
Mówiąc krótko - wszystko sprowadza się do jednej świecy. Dadas kiedyś to wyczaił i stworzył DSWS

proste i działa

Hehehe... Akurat jeśli chodzi o Kangura to stanowi on 83% procent wszystkich zyskownych transakcji które zawieram na FX. Więc uważam, że jestem 2 levele wyżej niż Twoje fibo i inne pierdoły które źle wyznaczasz na dodatek.
Dużo Ci brakuje do tego aby grać skutecznie na Kangurze, który na poziomy fibo reaguje akurat najmniej ze wszystkich par dolarowych Ale o tym pogadamy w 2017 roku. Pewnie wtedy dojdziesz do tego o czym mówię.
A jeśli chodzi o Edka. Żeby nie było OT.
Nie mam jak wrzucić wykresu ale
S 1.0900
SL 1.0900
TP 1.0600