DayTrading: Piątek 27.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 27.03.2015
http://news.forexlive.com/!/boes-broadb ... w-20150327
-- Dodano: pt 27-03-2015, 11:56 --
kabla ladnie ciagna spoe volumeny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EDek lubi naruszać kanały, linie trendu, poziomy fibo, tak, że nic nie jest pewne.
Highend wrzuć proszę swoje wykresy z początku tygodnia dla eur/gbp i kangura. Chciałbym zobaczyć jak twoje fibo się sprawdza. Ujka nie musisz tam wiem, że weszło.
Ciężko tu mówić o naruszeniu.karnak pisze:EDek lubi naruszać kanały, linie trendu, poziomy fibo, tak, że nic nie jest pewne.
Linia trendu ruchu korekcyjnego jest ewidentnie wybita... Mało tego, nawet zrobili re-test.
Na moje 1.07 to kolejny poziom gdzie edek się zatrzyma albo i nie.
kręcą coś na edku , zaraz będzie strzeał UP UP UP !
edit.
oczywiście SL na 1.0800
edit.
oczywiście SL na 1.0800

ja bym raczej po tej konsoli widział ruch zgodny z trendemsimson3 pisze:kręcą coś na edku , zaraz będzie strzeał UP UP UP !
edit.
oczywiście SL na 1.0800

https://www.mql5.com/en/charts/3214429/ ... l-services
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Gdyby nie wybory to po takiej wypowiedzi to bym nam monitora zabrakło...Nowy123 pisze:http://news.forexlive.com/!/boes-broadb ... w-20150327
MR. D pisze:Highend wrzuć proszę swoje wykresy z początku tygodnia dla eur/gbp i kangura. Chciałbym zobaczyć jak twoje fibo się sprawdza. Ujka nie musisz tam wiem, że weszło.
kangur bez zmian - odbija na up od F261, gdyby taki kusus to wiedzial to by nie łapał noża wczoraj
fibo wziete od jednej swiecy. Co nie znaczy, ze nie poleci kangur nizej, gdyz odbicie moze byc chwilowe. Ale widac reakcje na poziom, a to tutaj chodzi i mozna chocby 10 pips łapać

eurgbp - fibo lekko zmodyfikowałem (to zielone najważniejsze) - bo jak widać jest to fibo "dołek-dołek" czyli od dołka na wykresie do dołka świecy retestującej start trendu. Działa?

Teraz F261 jest wsparciem. W zasadzie na eurgbp też jest fibo 0-100 zawieszone na pierwszej swiecy z minimalnie obcietym knocikiem.
Mówiąc krótko - wszystko sprowadza się do jednej świecy. Dadas kiedyś to wyczaił i stworzył DSWS

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Czy mógłbyś powiedzieć jak wyznaczamy poziomy 100 ?
pozdrawiam,
Dawid
pozdrawiam,
Dawid
to innego anala juz maja
w WBK od analiz