DayTrading: Piątek 27.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 27.02.2015
pytanie o xm,
jest tam instrument US500Cash,
rozumiem, że to wartość hipotetyczna otwarcia rynku kasowego?
i swap na nim zabija.Marcin30 pisze:pytanie o xm,
chyba lepiej te terminowe, tylko, ze ona wygasaja - ale swapu zero. tabela na stronie xm
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No jeśli wiek 33 jest słuszny to tylko dlatego żę Chrystusowo
W sumie na tyle słuszny że można zacząć myśleć o innych rzeczach niż zabawa i np zacząć uczyć się forexa.
Marcin na xm masz futy czyli kontrakt np na marzec lub już kwiecień (na przewalutowaniu kontraktówmożna zarabiać/tracić, ale nie pamiętam czy po terminie niemożesz już go tylko sprzedać) na US 500 i kasowy czyli realny
http://pl.wikipedia.org/wiki/Futures, ale to Nowy chyba najlepiej wie jak tu wykorzystać godziny 16-17 na US500
edit co do swapu to -1.28/-1.24 .... na złocie mam -2.17/-1.04 .... nie wiemczy tak specjalnie zabija .... ulubiona para swapowana xm eur/zar -275.48/+168.22 (nie pomyliłem przecinków)

Marcin na xm masz futy czyli kontrakt np na marzec lub już kwiecień (na przewalutowaniu kontraktówmożna zarabiać/tracić, ale nie pamiętam czy po terminie niemożesz już go tylko sprzedać) na US 500 i kasowy czyli realny

edit co do swapu to -1.28/-1.24 .... na złocie mam -2.17/-1.04 .... nie wiemczy tak specjalnie zabija .... ulubiona para swapowana xm eur/zar -275.48/+168.22 (nie pomyliłem przecinków)

Nauka nauka nauka....... 

apropo eur/zar - ciekawe dlaczego zniknął z mForex 
na demo XM bawilem sie tym US500 cash, duzy byl swap imho.

na demo XM bawilem sie tym US500 cash, duzy byl swap imho.
Zostawiłem tłuste S (Edek) na weekend i liczę na 50 pipsów
jak myślicie będzie cos z tego?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na wsparciach sie sprzedaje tylko wtedy gdy masz potwierdzenie tego czyli zejscie dolem i przelamanie wszystkich dolkow_Kerad_ pisze:Zostawiłem tłuste S (Edek) na weekend i liczę na 50 pipsów
podstawa podstawy
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Watpie. Zaczyna sie nowy miesiac goldmany zbily cene tam gdzie chcialy.... ja bez pozycji. Wlasnie wziele coece komorke i ibczajam apke na adroidy ... i patrze a tam i renko do skalpu i heiken ashi pod jednym przyciskiem......rewelka. nie oddam jej ,,...
-- Dodano: 28 lut 2015, 22:51 --
Watpie. Zaczyna sie nowy miesiac goldmany zbily cene tam gdzie chcialy.... ja bez pozycji. Wlasnie wziele coece komorke i ibczajam apke na adroidy ... i patrze a tam i renko do skalpu i heiken ashi pod jednym przyciskiem......rewelka. nie oddam jej ,,...
Nauka nauka nauka....... 

santo pisze:Wlasnie wziele coece komorke i ibczajam apke na adroidy ... i patrze a tam i renko do skalpu i heiken ashi pod jednym przyciskiem......rewelka. nie oddam jej ,,...

santo pisze:Watpie. Zaczyna sie nowy miesiac goldmany zbily cene tam gdzie chcialy.... ja bez pozycji. Wlasnie wziele coece komorke i ibczajam apke na adroidy ... i patrze a tam i renko do skalpu i heiken ashi pod jednym przyciskiem......rewelka. nie oddam jej ,,...
santo u jakiego brokera masz ta mobile aplikacje z HA i renko?
Santo, spójrz na wykres tygodniowy, mamy mocny trend po korekcie, nie uważasz, że przed spadkiem wypadałoby zrobić nowe szczyty?santo pisze:W sumie z tą pogodą w NZ to może być fakt patrząc na położenie na globie. Żonę ciągnie do Indii na emeryturkę, ale ja jakoś się bałbym tam żyć. A taka Teneryfka to w sumie jeszcze Europa (skorumpowana, ale EU) A tak żeby nie było offtopu to rzeźnik https://www.mql5.com/en/charts/3089835/ ... g-point-of da zarobić na wakacje chyba sobie eskę walnę bo jaksobie policzyłem to mi takie fibo się zrealizowało .707/.786/2.0/.786i powinien polecieć na f 61.8 co dało by szansę na orgr......
chyba za dużo mam może i chyba