po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy . korekta nawet zielony miesiąc po 3 spadkowych nie jest zanegowaniem formacjihighend pisze:to kruki i żołnierze już nieważni?koks pisze: blisko, blisko. ale tylko pod 4-keoby większą niż 200 pips
bo pisałeś o kupowaniu dołków usd/pln i sprzedawaniu górek edka...
kurr - za późno już, tak?
DayTrading: Piątek 26.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 26.09.2014
Swing
koks pisze: po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy .
udowodnij i pokaż statystykę bo według mnie sprawdzalność to ok. 50%
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

nie udowodnię bo ta teza pochodzi z encyklopedii.lukpiasek pisze:koks pisze: po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy .
udowodnij i pokaż statystykę bo według mnie sprawdzalność to ok. 50%
50%? czyli rzut monetą? to rzucamy, kruk czy reszka??
Swing
highend pisze:"... i gdy uwierzą w S Ci co na L obstawiali gdy edek leciał na ryj to trend się odwróci...."rozdział XII księgi M.Draghiego pt. "Eurotestament".

- harymilloki
- Maniak
Highend to spoko gosc ... choc moze czasami troche nadpobudliwy
Moze komus tu smutno ze ma glowe do treadingu

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Dadas, ty mi tu Dax'a zapodajesz a ja potrzebuje cukier. Mam do kupienia tonę cukru i nie wiem czy teraz to kupować czy się wstrzymać i kupić o tej samej porze ale za rok.Dadas pisze: Co tu jest do "uważania", skoro jest wykres?
[DAX30]Weekly.png
Co mówią te twoje tajemnicze wykresy (które co tydzień zmieniasz jak nawiedzony, bo który to już widzę szablon u ciebie w ciągu 5 miesięcy) .
Ogólnie to sam bawię się w trejdowanie, ale pozycję trzymam z reguły tydzień, dwa, ale w skali rocznej to jakoś brak mi doświadczenia.
A wogóle to nie bądź żyła i podrzuć byś mi w końcu ten "trójświecwy" wskaźnik, o który cię prosiłem, skoro on dla ciebie - jak pisałeś - już jest bezużyteczny.
- roberttheus
- Maniak
CAD jpy wg mnie ostry spadek się szykuje jesteśmy w ciekawym miejscu na w1
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2014, 22:55 przez roberttheus, łącznie zmieniany 2 razy.
windsurfing na falach trendu
Kupuj teraz, w Biedronce jest akurat promocja na cukier i można w dobrej cenie mieć. A w ogóle po co ci tona cukru?? Cysterne bimbru chcesz z tego zrobić czy jak??drendriu pisze:Dadas, ty mi tu Dax'a zapodajesz a ja potrzebuje cukier. Mam do kupienia tonę cukru i nie wiem czy teraz to kupować czy się wstrzymać i kupić o tej samej porze ale za rok.Dadas pisze: Co tu jest do "uważania", skoro jest wykres?
[DAX30]Weekly.png
Co mówią te twoje tajemnicze wykresy (które co tydzień zmieniasz jak nawiedzony, bo który to już widzę szablon u ciebie w ciągu 5 miesięcy) .
Ogólnie to sam bawię się w trejdowanie, ale pozycję trzymam z reguły tydzień, dwa, ale w skali rocznej to jakoś brak mi doświadczenia.
A wogóle to nie bądź żyła i podrzuć byś mi w końcu ten "trójświecwy" wskaźnik, o który cię prosiłem, skoro on dla ciebie - jak pisałeś - już jest bezużyteczny.
Expect the Unexpected...
Ale na podstawie czego mam kupować, skoro na stooqu mówią że do końca roku "fundmentalnie" może jeszcze spadać ?. Może wypowie się kolega "highend" który rozpatruje wykres z szerszej perspektywy ?.tuvok pisze:Kupuj teraz, w Biedronce jest akurat promocja na cukier i można w dobrej cenie mieć. A w ogóle po co ci tona cukru?? Cysterne bimbru chcesz z tego zrobić czy jak??
i dojechali
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.