DayTrading: Piątek 26.09.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 wrz 2014, 00:00

Wzrost
10
45%
Bez zmian
5
23%
Spadek
7
32%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 26.09.2014

Nieprzeczytany post autor: koks »

highend pisze:
koks pisze: blisko, blisko. ale tylko pod 4-ke :) oby większą niż 200 pips :564:
to kruki i żołnierze już nieważni? ;) bo pisałeś o kupowaniu dołków usd/pln i sprzedawaniu górek edka...
kurr - za późno już, tak?
po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy . korekta nawet zielony miesiąc po 3 spadkowych nie jest zanegowaniem formacji
Swing

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

koks pisze: po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy .

udowodnij i pokaż statystykę bo według mnie sprawdzalność to ok. 50%
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

lukpiasek pisze:
koks pisze: po 3 kruku najczesciej jest male odreagowanie a potem przebicie dolka 3 kruka i mocny sygnal spadkowy .

udowodnij i pokaż statystykę bo według mnie sprawdzalność to ok. 50%
nie udowodnię bo ta teza pochodzi z encyklopedii.
50%? czyli rzut monetą? to rzucamy, kruk czy reszka??
Swing

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

highend pisze:"... i gdy uwierzą w S Ci co na L obstawiali gdy edek leciał na ryj to trend się odwróci...." <- rozdział XII księgi M.Draghiego pt. "Eurotestament".
:lol: :564:

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Highend to spoko gosc ... choc moze czasami troche nadpobudliwy :) Moze komus tu smutno ze ma glowe do treadingu
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: drendriu »

Dadas pisze: Co tu jest do "uważania", skoro jest wykres?
[DAX30]Weekly.png
Dadas, ty mi tu Dax'a zapodajesz a ja potrzebuje cukier. Mam do kupienia tonę cukru i nie wiem czy teraz to kupować czy się wstrzymać i kupić o tej samej porze ale za rok.

Co mówią te twoje tajemnicze wykresy (które co tydzień zmieniasz jak nawiedzony, bo który to już widzę szablon u ciebie w ciągu 5 miesięcy) .

Ogólnie to sam bawię się w trejdowanie, ale pozycję trzymam z reguły tydzień, dwa, ale w skali rocznej to jakoś brak mi doświadczenia.

A wogóle to nie bądź żyła i podrzuć byś mi w końcu ten "trójświecwy" wskaźnik, o który cię prosiłem, skoro on dla ciebie - jak pisałeś - już jest bezużyteczny.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

CAD jpy wg mnie ostry spadek się szykuje jesteśmy w ciekawym miejscu na w1
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2014, 22:55 przez roberttheus, łącznie zmieniany 2 razy.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
tuvok
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tuvok »

drendriu pisze:
Dadas pisze: Co tu jest do "uważania", skoro jest wykres?
[DAX30]Weekly.png
Dadas, ty mi tu Dax'a zapodajesz a ja potrzebuje cukier. Mam do kupienia tonę cukru i nie wiem czy teraz to kupować czy się wstrzymać i kupić o tej samej porze ale za rok.

Co mówią te twoje tajemnicze wykresy (które co tydzień zmieniasz jak nawiedzony, bo który to już widzę szablon u ciebie w ciągu 5 miesięcy) .

Ogólnie to sam bawię się w trejdowanie, ale pozycję trzymam z reguły tydzień, dwa, ale w skali rocznej to jakoś brak mi doświadczenia.

A wogóle to nie bądź żyła i podrzuć byś mi w końcu ten "trójświecwy" wskaźnik, o który cię prosiłem, skoro on dla ciebie - jak pisałeś - już jest bezużyteczny.
Kupuj teraz, w Biedronce jest akurat promocja na cukier i można w dobrej cenie mieć. A w ogóle po co ci tona cukru?? Cysterne bimbru chcesz z tego zrobić czy jak??
Expect the Unexpected...

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: drendriu »

tuvok pisze:Kupuj teraz, w Biedronce jest akurat promocja na cukier i można w dobrej cenie mieć. A w ogóle po co ci tona cukru?? Cysterne bimbru chcesz z tego zrobić czy jak??
Ale na podstawie czego mam kupować, skoro na stooqu mówią że do końca roku "fundmentalnie" może jeszcze spadać ?. Może wypowie się kolega "highend" który rozpatruje wykres z szerszej perspektywy ?.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

i dojechali
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany