ale mnie ku** ciśnie
-- Dodano: pt 26-04-2013, 14:30 --
dużo lepsze od poprzednich i niewiele gorsze od oczekiwanych
DayTrading: Piątek 26.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tzymasz plce na "enter" ??atlanticos pisze:tzymasz plce na "enter" ??roberttheus pisze:pytanie ilu Lkowiczów dziś ogolą z kasiory heheheheheh
ciekawe jest to że większosc siedzi w S-kach...brokerzy też w statystykach podaja że przeważają S-ki
będzie bujało to pewne... ale Grubasy wiedza że tam gdzie większosc detalu tam jest kasa.... wiec uwaga
poszli zgodnie z prognzami gorzej 

Hehe, tak jak się spodziewaliśmy, będzie zastój. 

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
tak się spodziewaliśmy, rynek nas zaskoczyłkashper pisze:Hehe, tak jak się spodziewaliśmy, będzie zastój.

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
nie...bedzie gora...nie polecimy tam gdzie wiecej detalu bo to nie zarobek dla grubasow...spontfx pisze:tzymasz plce na "enter" ??atlanticos pisze:tzymasz plce na "enter" ??roberttheus pisze:pytanie ilu Lkowiczów dziś ogolą z kasiory heheheheheh
ciekawe jest to że większosc siedzi w S-kach...brokerzy też w statystykach podaja że przeważają S-ki
będzie bujało to pewne... ale Grubasy wiedza że tam gdzie większosc detalu tam jest kasa.... wiec uwaga
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 14:34 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Tralala
Takie pokojowe pojednanie misiobykówBOCZEK pisze:tak się spodziewaliśmy, rynek nas zaskoczyłkashper pisze:Hehe, tak jak się spodziewaliśmy, będzie zastój.

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
wycinaja stopy??
no dalej misie !!!!!!!!!
no dalej misie !!!!!!!!!
- kk.dreamer
- Pasjonat
Ja tam mam S, ale na ujku 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- atlanticos
- Maniak
przeskakuj szybko na L bo czekaja...grubasy nie sa od spelniania życzeń tylko zarabiania....spontfx pisze:wycinaja stopy??
no dalej misie !!!!!!!!!
ja przestawiony na BE i nie patrze na ta rzeznie przez chwilę
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 14:36 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz