mamy chyba L ............ ale nikomu ani mru, mru, mru ...BOCZEK pisze:czyli wszyscy mają L
DayTrading: Piątek 26.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2013
"to co podbitka i do lna edku
po danych
gorszych i pociagn sp500 edka w dol"

jak czytam dołożę kapitału to przypominają mi się moje poczatki czyszczenie depo... jak odbije to wróci powyżej 85 a jak nie odbije to tylko powiekszych strate...[/quote]rajdel pisze:Dzięki za nadziejęatlanticos pisze:jest dla Ciebie nadzieja... jak nie teraz to nastepny przystanek może byc sporo niżej...rajdel pisze:Ktokolwiek interesuje się parą EUR/GBP?
Ma szanse na powrót w przyszłym tyg w okolice 0,85?
dodam ze stochastic na h4 jest poniżej 20 wiec może byc odbicie niedługo - no i w pobliżu zniesienie 50 fibo
powodzenia![]()
Zobaczymy, zacisne zęby dołoże kapitału i będę czekał nie mam innej opcji
Wyczyścić nie wyczyszcze ... bez obaw, ale tak czerwono jak w tym tygodniu to od miesiąca nie miałem

a jakżekashper pisze:CLEAR

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
co tu tyle byczków? to niepokojące:)
właściwie poza weekendowym, na każdym interwale od 15 w górę wskaźniki na wyprzedaniu; teoretycznie edek więc mógłby rosnąć, problem w tym, że wskaźniki potrafią długo szorować po dnie...
właściwie poza weekendowym, na każdym interwale od 15 w górę wskaźniki na wyprzedaniu; teoretycznie edek więc mógłby rosnąć, problem w tym, że wskaźniki potrafią długo szorować po dnie...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
chyba nie chce na to patrzec
chociaz spokojny jestem bo SL na plus

chociaz spokojny jestem bo SL na plus
Tak to jest jak sie wchodzi w trejd za cale deporajdel pisze:Zobaczymy, zacisne zęby dołoże kapitału i będę czekał nie mam innej opcji
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 14:23 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

w niedzwiedziach dzis siła 

- zastapmnie
- Pasjonat
tuż przed danymi pojawia się info, ze Hiszpania obniża prognozy co do wzrostu... podobno nie ma przypadków, są tylko znaki:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- richard.cali
- Pasjonat
tylko pytam, sporo wpisów o ilości L się pojawiło, myślałem że tylko Ty, ja i Żaba mamy L, chyba że zaraz zmienisz zdanie...może ciąćantoniZ pisze:Kurcze richard, ja ma L, Sl zdjety, trailing stop na 5 pips ustawiony.
Zaryzykuję, trudno...
trzymajcie kciuki...
Edit: Trailing stop 15 pips ponieważ już się właczył.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa