no offence

ciężko wróżyć, ale widzę podobne struktury na D1:c.ajto pisze:Sentyment DT na E/D to jak widzę L, ale zalecam ostrożność - ostatnie kilkanaście D1 ma mocno spadkową wymowę, kolejna czapa na TL... nie zdziwię się jeśli zanurkujemy w rejony 1.08
WitamMariusz k pisze:Jeśli chodzi o eSki to planowałem otworzyć w okolicach 47$, ale na razie tam nie dojechaliśmy, eLki sukcesywnie otwieram poniżej 44$ ostatnio i zawsze wychodziłem na plus. Nie widzę na razie jakiegoś poważnego sygnału do wyjścia z tej konsoli.zorek pisze:Co Powiecie o Ropie ? CL WTI
BO ja to widze tak na
SELL na 45.80 TK 44.10
Pozycja BUY COVER na 46.00
RSI POZYTYWNE zaczyna przecinac 50% od góry na Framrate 4H
MACD wskazuje pozytywne do tej tranzakcji nie ma zbyt wielkiej ani zbyt niskiej predkosci nie wskazuje na przychamowywanie i zmiane trendu.
Stochastic IDEALNIE pokazuje Powyzej 80% Dokładnie to 94% i Przecięcie lini ponad 80% poziomiem Zmierzającym aktualnie na dół
Czy są jakieś inne opinie na ten temat.
Ropa w tej chwili jest w oscylacji czyli bez trendu Konkretnego . Żaden pattern aktualnie sie nie buduje jest w chaosie lekkim jak narazie. JAk to ropa zresztą.
Opinie i komentarze do mojego postu prosze.
Otwierac/Nie otwierać.
Gra ktoś może na miedzi? Mamy niskie poziomy, myślę że prędzej czy później pójdzie UPno i platyna, też obserwuję, w perspektywie eLek.